Nagy meglepetésekkel készül 20. születésnapi koncertjére a Zanzibar

2019.11.19. Huppsz

Nagy meglepetésekkel készül 20. születésnapi koncertjére a Zanzibar

Az elmúlt években kicsit visszavonult a ceglédi rock banda, legalábbis a bulvárból. De persze a munka nem állt meg, folyamatosan dolgoztak az új slágereken, és állandóan úton voltak az ország különböző pontjaira fellépni. De most visszatér a Zanzibar, december 1-én beizzítják a rakétákat, és kétórás koncerttel ünneplik meg fennállásuk 20. évfordulóját.

 

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Tudatosan vonult vissza pár évvel ezelőtt a Zanzibar együttes, kicsit el akartak vonulni, csendben dolgoztak tovább. A ceglédi banda most újult erővel, tagcserék után tér vissza, nem is akárhogy.

„Mi akartuk úgy, hogy a sok bulvár szereplés után legyen egy kis csönd a zenekar körül” – mondta az AcNewsnak Terecskei Rita, Zanzibar énekesnője. „Persze, a rajongók a közösségi oldalunkon ugyanúgy megtalálhattak bennünket, értesültek az újdonságokról. A visszatérés is tudatos, 20 évesek vagyunk, emellett nem lehet elmenni. Így hamarosan a Petőfi Rádióban lesz az Eltévedtél című dalunk premiere, aztán jön a klip is. És december 1-én sok vendéggel, meglepetéssel készülünk a 20 éves koncertünkre, ami az A38 hajón lesz. Szólnak majd új dalok, de természetesen a nagy slágerek is elhangoznak majd. Mi már nagyon várjuk ezt a bulit, sokat készülünk, hónapok óta erre külön próbálunk. Az együttesben nagyon jó a hangulat, sokat nevetgélünk a próbák közben, de ez így jó. S hogy mit jelent nekem ez a húsz év? Nekem az egész egy nagy massza, egy nagy, boldog massza. Olyan, mint egy üveggolyó, dülöngél jobbra-balra, de nem folyik ki belőle semmi!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT