Nánási Pál erotikus képeket készített Dér Heniről

Dózsa Gabriella 2019.11.07. Huppsz

Nánási Pál erotikus képeket készített Dér Heniről

A gyönyörű énekesnő több mint tíz évvel ezelőtt vállalt utoljára ilyen jellegű fotózást. Pedig a nyuszis magazin is többször kérlelte, de Dér Heni nem adta be a derekát. Nánási Pálnak azért mondott igent, mert benne tökéletesen megbízik.

 

 

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Dér Heni sokat tesz azért, hogy ilyen fantasztikus alakja legyen. Nem is csoda, hogy már többször próbálták rávenni arra, hogy egy fotósorozat kedvéért vetkőzzön le. De az énekesnő ragaszkodik az elveihez, a mostani képeken is van rajta ruha, mégis szexis lett az összhatás.

„Pali is mondta, hogy akár teljesen meztelen képeket is csinálhatunk, de most sem mentem bele” – mondta az AcNewsnak Heni. „Nagyon büszke vagyok az elkészült fotókra, mert így is erotikusak, hogy nem vagyok pőre. Engem a rajongóim is láthattak már bikiniben, ami gyakran ennél sokkal kevesebbet takar. De én azt gondolom, egy sejtető, áttetsző ruha szexisebb, mintha valaki mindenét megmutatja. Egyébként a párom elkísért a fotózásra, neki is tetszik a végeredmény, aminek nagyon örülök. Palitól még kis fényképezési trükköket is eltanult, hogy otthon majd házi fotózást csináljon.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés,

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)