Nem mindennapi segítséget kapott a felkészüléshez Sebestyén Katja

2019.11.16. Huppsz

Nem mindennapi segítséget kapott a felkészüléshez Sebestyén Katja

Duplán is bizonyítani akar Sebestyén Katja, nem akarja cserben hagyni a Sztárban Sztár leszek!- ből kiszállt mentorát. Már csak két adás van hátra, vasárnap este kiderül, ki jut be a TV2 tehetségkutatójának döntőjébe. Tóth Gabi versenyzője - akit most már Tóth Vera segít- két dallal áll a zsűri elé, de a felkészülés alatt, az egyik próbán nagy meglepetés érte.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Sebestyén Katja új mentort kapott Tóth Vera személyében. Gabi versenyzője gyakorló anyuka, így teljesen megérti az énekesnő döntését. Megduplázott erővel készült egész héten a próbákon, egyik feladata sem egyszerű. Szólóban a Zanzibar egyik slágerét sorsolta neki a gép, nem mindennapi segítséget kapott hozzá, Terecskei Rita látogatta meg.

„Katja egy nagyon kedves, aranyos nő, akinek kincs van a torkában” – mondta a találkozás után az AcNewsnak a Zanzibar énekesnője. „Ő egy elsöprő személyiség, hatalmas lendülettel, energiával, ezért mondtam neki, ebből egy kicsit vissza kell venni, ha engem utánoz. Meg arra is kitértünk a próbán, hogy mivel én artikuláltan beszélek, énekelek, neki is figyelnie kell erre. Voltunk valamelyik nap a Retro rádióban közös interjún, míg várakoztunk, ő énekelgetett a folyosón. Teljesen ledöbbentem, hogy micsoda őserő! Én ott leszek személyesen vasárnap a stúdióban, hogy onnan szorítsak neki, az biztos, fantasztikus alakításra lehet tőle számítani!”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT