Nem mindennapi segítséget kapott a felkészüléshez Sebestyén Katja

Dózsa Gabriella 2019.11.16. Huppsz

Nem mindennapi segítséget kapott a felkészüléshez Sebestyén Katja

Duplán is bizonyítani akar Sebestyén Katja, nem akarja cserben hagyni a Sztárban Sztár leszek!- ből kiszállt mentorát. Már csak két adás van hátra, vasárnap este kiderül, ki jut be a TV2 tehetségkutatójának döntőjébe. Tóth Gabi versenyzője - akit most már Tóth Vera segít- két dallal áll a zsűri elé, de a felkészülés alatt, az egyik próbán nagy meglepetés érte.

 

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Sebestyén Katja új mentort kapott Tóth Vera személyében. Gabi versenyzője gyakorló anyuka, így teljesen megérti az énekesnő döntését. Megduplázott erővel készült egész héten a próbákon, egyik feladata sem egyszerű. Szólóban a Zanzibar egyik slágerét sorsolta neki a gép, nem mindennapi segítséget kapott hozzá, Terecskei Rita látogatta meg.

„Katja egy nagyon kedves, aranyos nő, akinek kincs van a torkában” – mondta a találkozás után az AcNewsnak a Zanzibar énekesnője. „Ő egy elsöprő személyiség, hatalmas lendülettel, energiával, ezért mondtam neki, ebből egy kicsit vissza kell venni, ha engem utánoz. Meg arra is kitértünk a próbán, hogy mivel én artikuláltan beszélek, énekelek, neki is figyelnie kell erre. Voltunk valamelyik nap a Retro rádióban közös interjún, míg várakoztunk, ő énekelgetett a folyosón. Teljesen ledöbbentem, hogy micsoda őserő! Én ott leszek személyesen vasárnap a stúdióban, hogy onnan szorítsak neki, az biztos, fantasztikus alakításra lehet tőle számítani!”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)