Nem tudják, hová temették Némedi Marit

AC News 2017.06.14. Huppsz

Nem tudják, hová temették Némedi Marit

Mai napig nem tudták leróni tiszteletüket barátai Némedi Mari sírjánál. Családja, a temetést teljesen a nyilvánosság kizárásával intézte, és azt állították: szülőfalujában, Vaskúton helyezték örök nyugalomra testvérüket. A Bors azonban kiderítette: a helyiek nem tudnak erről…
 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Többen próbáltuk már felkutatni Némedi Mari sírját, hogy lerójuk a tiszteletünket, de ez idáig nem sikerült” – mondta a Borsnak a színésznő egyik, neve elhallgatását kérő barátja.

„Mari testvére azt mondta, hogy Vaskúton temették el, de amikor kimentünk az ottani temetőbe, sehol nem találtuk a nevét. Ez már csak azért is szomorú, mert a temetésre sem engedtek be minket, így külön gyászmisét kellett tartanunk” – tette hozzá.

A vaskúti temető üzemeltetője pedig kijelentette: ott biztosan nem temették el a művésznőt.

„Utánajártam a dolognak, de nem Vaskúton temették el Némedi Máriát” – tudtuk meg a sírkert munkatársától.

„Volt róla szó, hogy majd ide helyezik el a színésznőt, de nem találtunk nyomát annak, hogy ez tényleg megvalósult. A temetkezési vállalkozónál is jártam, de ő sem tudott erről számlát mutatni. Egyébként volt már rá példa, hogy úgy helyeztek el a temetőbe egy urnát, hogy nem tudtunk róla, de az nem olyan régen történt, így kizártnak tartom, hogy a művésznő lett volna. Nagyon sajnálom, de nem tudjuk, hova temették el Némedi Máriát” – mondta a munkatárs.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT