„Nem voltam meglepve” – Így mondták el Tokár Tomiék, milyen nemű lesz a babájuk

Soltész Mónika 2020.03.23. Huppsz

„Nem voltam meglepve” – Így mondták el Tokár Tomiék, milyen nemű lesz a babájuk

Tokár Tamás és felesége, Kovács Dorottya már január óta tudja, hogy milyen nemű babájuk lesz, azonban a rajongókkal csak nemrég osztották meg a jó hírt. Az RTL Klub Fókusz című műsorának házigazdája az Instagram-oldalán írt érzéseiről.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A sztárpár babaváró bulit tartott szeretteiknek, ahol az első gyermekük nemét kívánták elárulni. A lufiban kék konfettiket rejtettek el, majd a vendégek előtt lyukasztották ki. A műsorvezető az Instagram-oldalán is meghatóan írt a történtekről.

„KISFIUNK LESZ! Furcsa érzés, mert csak pár hónap telt el a fotó és a buli óta, mégis mintha egy teljesen új világban élnénk, ami megtaníthat minket arra is, hogy a szeretteinknél és az egészségnél nincs fontosabb. Még több munkát elvállalni, még több dolgot megvenni, apróságokon fennakadni most már ebben a helyzetben szinte lehetetlen, mégis örülhetünk annak, ami van. Ilyen szemléletben szeretnénk Dórival felnevelni is ezt a FIÚT! ( Már készítem a Lego gyűjteményem - egy elzárt szobába amíg 5 éves lesz.)” – írja Tomi, de felesége Dóri is mesélt a részletekről.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokár Tomi (@tokartomi) által megosztott bejegyzés,

„Tomi már korábban tudta, hogy kisfiunk lesz, mivel ő tudta meg az eredményt, de nem árulta el, ezért számomra különösen izgalmas volt a buli, ahol mindannyian megtudtuk. Nem voltam meglepve, hogy fiú van a pocakomban, nagyon erősen éreztem, hogy ez lesz, sőt már akkor tudtam, amikor az első tesztet megcsináltam. Egy kicsit jobban is szerettem volna, ha fiunk lesz és nem lányunk, Tomi is nagyon örül" – mondta el a videójában Dóri.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT