Némedi Mari születésnapján sem látogathatják meg sírját barátai

AC News 2017.08.04. Huppsz

Némedi Mari születésnapján sem látogathatják meg sírját barátai

Augusztus 4-én ünnepelte volna születésnapját Némedi Mari. A színésznő minden évben óriási partit szervezett szilasligeti házának kertjében. Barátai még Mari sírjánál sem tudják tiszteletüket tenni ezen a napon…

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Némedi Mari beteg volt, mégis mindenkit derült égből villámcsapásként ért a hír 2016. február 11-én: a színésznő örökre eltávozott közülünk. Fiatalossága és derűje irigylésre méltó volt, sokszor éjszakába nyúlóan járta Budapest műsoros helyeit barátaival. Senki sem számított arra, hogy lelkileg annyira megviselték a körülötte kialakult helyzetek, hogy az utolsó hónapokban teljesen legyengült a szervezete. Rengeteget fogyott és sokszor kezelték kórházban is. Barátai máig nem tudták meglátogatni a sírt, ahová temették Marit, hiszen hiába keresték, Vaskúton sem találták meg.

„Hallomásból tudjuk, hogy állítólag az édesapja mellé temették el valahol azon a környéken, ahol született, Vaskúton. Kerestük, de nem találtuk. A helyiek sem hallottak arról, hogy oda temették volna… Mari biztosan nem ezt akarta volna, hogy kollégái és barátai ne tudjanak elbúcsúzni tőle. Ilyenkor pedig, ahogy közeledik a születésnapja, még nehezebb számunkra, hiszen annyi szép emlék jut eszünkbe. Amikor készültünk együtt a kerti partikra, vásároltunk és takarítottunk. A legtöbb barát és kolléga eljött hozzá, most azonban senki sem tudja, hová tehetne egy szál virágot” – búslakodik a kolléga, barát.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT