Nincs tabutéma! Liptai Claudia nemi betegségről is beszél lányával

AC News 2019.05.16. Huppsz

Nincs tabutéma! Liptai Claudia nemi betegségről is beszél lányával

A népszerű műsorvezető nagyobbik gyermeke nyáron 13 éves lesz. A nagykamasz Panka bármilyen kérdéssel fordulhat híres anyukájához, Liptai Claudia mindenre őszintén válaszol. Így nem maradhat ki a szex sem a megbeszélendő témák közül.

 

 

 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A TV2 sztárja tudja, hogy a mai internetes világban minden felgyorsult, a gyerekek is gyorsabban érnek. Ezért megelőzendő a problémákat, Liptai Claudia még a kényes dolgokról is szívesen beszél lányával.

„Nincs tabutéma! Panka alapvetően rendkívül érdeklődő gyerek, aki sokat olvas, sokat kérdez, én pedig tökös anyuka vagyok, aki válaszol, avagy kérdés nélkül is elmondja, amit el akar, ha végig akarja hallgatni a gyerek, ha nem” – mondta a Borsnak a kétgyermekes sztáranyuka.

A műsorvezetőben akkor merült fel a nemi betegségek kérdése a lányával kapcsolatban, amikor egy HPV-fertőzés otthon ellenőrizhető tesztjéről tartott előadást. Úgy gondolja, régen ő sem volt ilyen tudatos, ha betegség megelőzésről volt szó, de most, érettebb fejjel szeretne mindent megtenni, hogy a lányának jó példát mutasson, ezért nyíltan beszélt a témáról.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT