Nyáron nősül Gájer Bálint

Soltész Mónika 2020.04.07. Huppsz

Nyáron nősül Gájer Bálint

Gájer Bálint 2016 októberében kérte meg kedvese kezét, a fiatal pár pedig már az esküvőjüket tervezik, már ha a koronajárvány miatt a júliusi időpontjukat nem kell lemondani. Az énekes elárulta, milyen lagzit álmodtak meg maguknak.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Idén nyáron, júliusban lesz az esküvőnk, így az már biztos, hogy utána elmegyünk minimum egy hét nászútra is. Kimondottan arra törekedtünk, hogy házias ételek legyenek. Tatán tartjuk az esküvőt egy hotelben, elegáns lesz, de nem akartunk semmivel sem túlzásba esni, nehogy a násznép emiatt ne érezze jól magát. Az öt tagú élő zenekarral – akikkel öt éven át dolgoztam, így a barátaimnak is mondhatom őket - együtt nagyjából százan leszünk, mindenki ott lesz, aki nekünk fontos, aki számít. Mozgalmas év vár rám, hála Istennek nem fogunk unatkozni” – mondta Bálint, aki az idei terveiről is mesélt.

„Készül a nagylemezem, ha minden jól megy, akkor magyar nyelvű dalok lesznek hallhatóak az albumon, remélem, ehhez időben megkapom az engedélyeket. Az első kettő ilyen szempontból vegyes volt, a karácsonyi CD pedig szintén magyar. Kimondottan a hazai közönségnek szánnám.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT