Nyílt levélben üzent Gáspár Beának MC Hawer

Soltész Mónika 2019.12.02. Huppsz

Nyílt levélben üzent Gáspár Beának MC Hawer

Ahogy arról múlt héten beszámoltunk, MC Hawer egy poénnak szánt bejegyzést tett közzé Facebook-oldalán a Gáspár család balesete után. Bea természetesen azonnal reagált a zenész posztjára, és alaposan kiosztotta a mulatós sztárt.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Múlt hét kedden este tíz órakor szenvedett súlyos balesetet Gáspár Győző és családja. Az autót Bea vezette, férje és kisebbik lánya ült az ütközés pillanatában az autóban. A családnak szerencsére nem lett súlyos sérülése, igaz, a helyszínről azonnal a kórházba szállították őket, ám lelkileg nagyon megviselték őket a történtek. MC Hawer nem kímélte Győzőéket, és a Facebook-oldalán űzött viccet a történtekből. Természetesen Bea nem állta meg szó nélkül, és egy hosszú videóban reagált a számára nem poénos posztra.

MC Hawer nem várt túl sokat, és nyílt levélben reagált Gáspár Bea videójára, melyben a rapper úgy érzi, több nem rá illő és sértő jelző is elhangzott.

„Kedves Bea! Én elhiszem, hogy lelkiállapotod instabillá vált és emiatt butaságokat beszélsz. De. Ez nem jogosít fel arra, hogy más embert becsületében megsérts. Azt mondod e videóban, hogy bántott téged egy Ga-Spar-os poszt. Hidd el, nem rosszindulatból raktam ki, hanem viccnek szántam. Elismerem, máskor poén lett volna, jelen esetben azonban nem volt az. Ahogy felébredtem, rögtön töröltem is. De mégis láttad. Figyi. Le CELEB-ezel engem? Komolyan? A celeb szó jelentése a tartalom nélküli hírességekre vonatkozik. Ezt rám nem lehet mondani, mert van mögöttem 25 év zenei tartalom” – írja MC Hawer, aki a levélben egyben azt is kikéri magának, hogy a videóban alkoholistának nevezték.

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT