Nyírő Bea: A Tündértalálkozó megnyitja az emberek szívét

Soltész Mónika 2019.08.13. Huppsz

Nyírő Bea: A Tündértalálkozó megnyitja az emberek szívét

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Tündértalálkozó. Az ingyenes családi program mára óriási népszerűségnek örvend, ahol nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is egy mesevilágban érezhetik magukat. A Turay Ida Színház színésznőjének, Nyírő Beának rendkívül fontos az esemény, és hogy miért, azt az AcNewsnak mondta el.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

A Turay Ida Színház és a Józsefvárosi Önkormányzat idén negyedik alkalommal rendezi meg a Tündértalálkozót a Kálvária téren szeptember 7-én. A Csingiling és a kalózok című mesére várják az érdeklődőket. Ezt követően nyit a Tündérkert, ahol ingyenes gyermekprogramokkal készülnek a családoknak, este pedig népszerű színművészeket láthatnak énekelni, táncolni a színpadon a jelenlévők. A fellépők között lesz Benkő Péter, Bozsó József, Bódi Barbara, Détár Enikő, Fehér Adrienn, Frech Zoltán, Fehérvári Péter, Hűvösvölgyi Ildikó, Kurkó J. Kristóf, Pásztor Máté, Nyírő Bea, Xantus Barbara, Sztárek Andrea, a Turay Ida Színház társulatának tagjai.

„Az, hogy negyedik alkalommal rendezzük meg, azt jelenti, azok az emberek, akiknek szól, akiknek megnyitjuk a Tündérkertet, és eljönnek a Kálvária térre szórakozni, jól érzik magukat, tetszik nekik ez a kezdeményezés, és elviszik a hírét. Egyre nagyobb területet ölel át a kert, hiszen régebben csak a tér ötödét foglalta el, lassan pedig már az egészet benépesíti a rendezvény”. Ilyenkor a park tündérvilággá változik, és tényleg olyan mintha tündérországba érkeznénk, még a fák is fel vannak díszítve. – kezdte lapunknak Nyírő Bea, aki a Turay Ida Színházban számos tündérmesét rendezett már ezidáig.

„Legelső alkalommal a Tündériát mutattuk be a Kálvária téren, most pedig a Csingiling és a kalózok lesz a nyitóműsor a gyerekeknek, ezért nekem különösen szívügyem az a tündértalálkozó. Nem véletlenül nem fesztivál a neve, mert itt tündérek találkoznak, hiszen nem csak a gyerekek, még a szülők is beöltöznek koboldoknak, tündéreknek, manóknak, törpéknek. Olyan őrületes hangulat van minden alkalommal, ami megnyitja az emberek szívét” – tette hozzá a színésznő, aki hiszi, hogy ez a kezdeményezés még évtizedeken át tart majd.

A fotók a Turay Ida Színház tulajdonát képezik.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)