Oláh Gergő a házasságáról: Kicsit önzőnek kell lennünk

Soltész Mónika 2019.05.15. Huppsz

Oláh Gergő a házasságáról: Kicsit önzőnek kell lennünk

Oláh Gergő és felesége, Niki élete teljesen megváltozott, amikor az énekes megnyerte az X-Faktort. Azóta a családapa élete a pörgésről szól, éppen ezért, tudatosan próbálnak időnként kiszakadni a hétköznapokból ahhoz, hogy kapcsolatuk is jól működhessen.
 

hbs(400x300)

"Előfordul, hogy azt érezzük Nikivel vagy látjuk egymáson, hogy ez már sok... Csendre, nyugalomra van szükségünk, és arra, hogy ne legyen megosztott a figyelmünk, hogy csak egymás szemébe nézzünk csendben... Rájöttünk, hogy ilyenkor ki kell lépni a mókuskerékből és az otthoni környezetből, a gyereknevelésből, és bár nehezen megy, mert a gyerekeinkért, a jövőjükért csinálunk mindent, és mindezt szívünkből, lelkünkből, teljes örömmel tesszük, ők a boldogságaink, de ahhoz, hogy ezt megfelelően tudjuk megtenni, örömmel, vidáman és nem pedig elfásulva, idegesen és kimerülten, ahhoz egy kicsit önzőnek kell lennünk, és pár órára, vagy ha tehetjük, pár napra ki kell lépnünk. Ez a gyerekek érdeke is" – mondta a Ripostnak Gergő.

„Nem utolsósorban a házasságunk, a kapcsolatunk érdekében a legfontosabb a magunkra szánt idő. Ilyenkor elég egy séta kettesben, egy jó beszélgetéssel” – tette hozzá az énekes.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)