Opitz Barbi: Szomorúsággal tölt el, hogy már nem folytathatom!

Soltész Mónika 2020.10.12. Huppsz

Opitz Barbi: Szomorúsággal tölt el, hogy már nem folytathatom!

TV2 Sajtószoba

Opitz Barbi a Sztárban Sztár egyik legnagyobb meglepetése volt. Az énekesnő hétről hétre tökéletes produkciókkal állt színpadra, azonban úgy tűnik, Horváth Tomi slágerével nem sikerült a nézőket levenni a lábukról, így neki kellett távoznia vasárnap a versenyből.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A Sztárban Sztár 7. élő show-jából Opitz Barbinak kellett távoznia, aki Horváth Tomi slágerével próbálta a zsűri és a szavazók voksát elnyerni.

A produkció értékelésénél a zsűri is kevés ponttal jutalmazta az énekesnőt, így végül Miss Mood és ő állt a színpadon utolsóként az „ítéletre várva”. Végül Barbinak kellett távoznia, a műsor után adott interjúban elmondta, mit adott neki a verseny, és csalódottságát le sem tagadhatta volna.

„Nagyon sajnálom, hogy el kell hagynom a versenyt, élveztem, imádtam, hogy hétről hétre más, sőt a kedvenc előadóimat kellett alakítani többnyire. Ritkán van ilyen lehetőség az ember életében, nagyon örülök, hogy a részese lehettem ennek a műsornak. Szomorúsággal tölt el, hogy már nem folytathatom. Mindenkinek ki kell esnie egyszer” – mondta szemmel láthatóan csalódottan az énekesnő, majd elárulta, mennyire változott a nagyjából másfél hónap alatt az élete, amit a Sztárban Sztár műsorban tölthetett el.

„Nagyon sok oldalamat, új arcomat meg tudtam mutatni hétről hétre, ami úgy gondolom, hozzátett a karrieremhez.”

És hogy még mit mondott Kadlecsek Krisztiánnak Opitz Barbi, az itt tekinthető meg:

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT