Orbán Józsi: „Nem kicsi a baj!” – Öt kemoterápián van túl

AC News 2018.01.12. Huppsz

Orbán Józsi: „Nem kicsi a baj!” – Öt kemoterápián van túl

Orbán Józsi kemény harcot vív, hiszen rosszindulatú tüdődaganatával kell megküzdenie. Már öt kemoterápiás kezelésen van túl, de csak két hónap múlva tudja meg, hogy mindez hatásos volt-e.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Nem lehetett tudni, hogy a nagy beteg Orbán József részt vesz-e az Omega év végi, jubileumi koncertjén. Súlyos állapota ellenére végül úgy döntött, ő is felllép, ahol az együttes tagjai segítségével jutott el a színpadig. Az énekest zenésztársai úgy konferálták fel, hogy a betegágyáról érkezett, mert nem akarta kihagyni a jeles eseményt. Józsi a Best magazinnak beszélt a betegségéről, és elárulta, a kemoterápia rendkívül megviseli a szervezetét, de a legjobbakban reménykedik.

„Egyelőre nem akarok konkrétumot mondani a betegségemről, csak annyit, hogy nem kicsi a baj. Két hónap múlva többet tudok, akkor előrébb leszünk a kezelésekkel. Március 1-jén van a születésnapom, azt már egészségesen szeretném megünnepelni, és az orvosom szerint erre minden remény megvan. Magát a kezelést egyébként jól bírom, ám az, ami utána jön, szörnyű. Olyankor sem az étel, sem az ital nem kell” – mondta a 100 Folk Celsius énekese.

További cikkek

hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)