Óriási átalakulás! Tarján Zsófia: A „küzdelem” egy életre szól

Soltész Mónika 2019.09.10. Huppsz

Óriási átalakulás! Tarján Zsófia: A „küzdelem” egy életre szól

Tarján Zsófia, a Honeybeast énekesnője három évvel ezelőtt döntött úgy, hogy változtat az életmódján. Azóta óriási átalakuláson ment keresztül, ma már a mozgás is szerves része az életének. „Új” életének következtében sokkal energikusabb, amely a színpadon is tapasztalható tőle.
 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Óriási változáson ment keresztül Tarján Zsófia mióta eldöntötte, életmódot vált.

„Lassú víz, partot mos” típusú ember vagyok, főleg ha az egészségemről van szó. Nem szeretek hirtelen belevágni semmibe, a drasztikus fogyókúrákba sem. Három éve dolgozom ezen folyamatosan, és egész életemben fogok. Tudomásul kell venni, ha valaki hízásra hajlamos, akkor a „küzdelem” egy életre szól. Nincs semmilyen csodaszer, ami ezt megoldaná helyettünk” – árulta el a Honeybeast énekesnője, aki nem csak magabiztosabb lett, hanem energetikusabb is egy-egy fellépés alkalmával.

„Össze nem lehet hasonlítani a korábbi évekkel. Például sokáig szenvedtem sarokfájdalmakkal, ami feltételezhető, hogy a túlsúly miatt alakult ki. Oda kellett figyelnem, hogy a cipőimben olyan sarokalátéteket használjak, ami megemelte, hogy ne terhelődjön. Nem tudtam normális sportcipőt húzni a lábamra. Másfél évig tartott ebből az állapotból felépülnöm, még a fogyás mellett is, borzasztó időszak volt, de mára már elmúlt. Emellett ami még nagyon megterhelő volt, nem tudtam jól aludni, ez pedig jelentősen megnehezítette a mindennapokat” – árulta el Zsófi, aki most gőzerővel készül zenekarával a szeptember 21-i, Budapest Parkos koncertjükre.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT