Óriási magyar siker Amerikában – Állva tapsolt a Got Talent zsűrije Lorettának

Dózsa Gabriella 2019.07.17. Huppsz

Óriási magyar siker Amerikában – Állva tapsolt a Got Talent zsűrije Lorettának

Antal Loretta és olasz párja nem csak a tehetségkutató ítészeit, de nézőit is elbűvölte. A magyar lány és partnere gondoltak egy merészet és légtornász- produkciójukkal beneveztek az America’s Got Talent-be. Már a válogatón hatalmas sikert arattak, az ítészek állva tapsoltak, és továbbjuttatták a párost.

 

cba bejegyzeseknél(200x300)

Antall Loretta és Daniel Togni művészként és a magánéletben is egy párt alkotnak. Tavaly különdíjat nyertek a cirkuszfesztiválon, ahol először indultak. Most pedig egy sokkal nagyobb siker ajtaján kopogtatnak.

„Csak a tehetségkutató miatt utaztunk Los Angelesbe, ahol az első körös meghallgatás zajlott – mondta a Blikknek Loretta. – Nagyon izgatottak voltunk. Bár próbáltunk higgadtak maradni, amikor a színpadra léptünk, megláttuk Simon Cowellt, az America’s Got Talent megalapítóját, és egy kissé bepánikoltunk… Végül minden rendben ment: a közönség a zsűrivel együtt állva tapsolt nekünk, ám egyelőre erről többet nem árulhatok el. Pár részletet adtak még csak le az adásból, ezeken többek között az is látható, hogy a hajamnál fogva lógat a párom.”

A válogatón a zsűri egyöntetűen igennel szavazott és továbbjutottak. Lorettáék már nagyon készülnek a több méter magasban végrehajtott előadásra.

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)