Őszinte főzőműsort indított a luxusfeleség – Polgár Tünde: Ha bakizunk, mi benne hagyjuk

Soltész Mónika 2019.02.12. Huppsz

Őszinte főzőműsort indított a luxusfeleség – Polgár Tünde: Ha bakizunk, mi benne hagyjuk

Fotó: Viasat3

Teljes új oldaláról mutatkozott meg a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Polgár Tünde és férje. Főzőműsort indítottak, amelynek az a különlegessége, hogy őszinteséggel, a hibáikat is felvállalva mutatják meg főzőtudományukat. A luxusfeleség először az AcNewsnak mesélt az új hobbijukról.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Az ötlet régóta megvolt a fejünkben, mert imádok a konyhában alkotni. Amikor a Feleségek luxuskivitelben című műsor forgatásán folyton piszkáltak, hogy nem az én kezem alól kerülnek ki az ételek, úgy döntöttem, megmutatom, hogy nekem is megy a főzés. Azt látjuk, hogy az ország tele van profi szakáccsal és futballszakértővel, mi viszont nem vagyunk azok, így teljes őszinteséggel azt a részét is megmutatjuk, amikor valami nem úgy sikerül, ahogy szerettük volna. A lelkes amatőröket is biztatjuk, hogy bátran nekikezdhetnek a konyhában egy komolyabb feladatnak is, mert ha elég lazák, akkor sikerülni fog. Szeretnénk példát mutatni azoknak, akik imádnak enni – az egyik legfontosabb dolog, hogy mi is szeretünk jót enni –, akkor pedig próbálják ki magukat a konyhában!” – mondta lapunknak Tünde, aki férjével eddig két részt készített, amelyeknek már most nagy a népszerűsége.

„A Youtube-on Polgar net néven találnak meg a nézők, és az Instagram-oldalunkon is folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket. Hamarosan egy Valentin-napi egyszerű kis recept fog felkerülni az oldalunkra, amelyben picit sztorizgatunk is, és a huszadik Valentin-napunkba is engedünk egy kis bepillantást” – tette hozzá a luxusfeleség, aki egy régi álmát is megosztotta lapunkkal.

„A bakancslistámon szerepel, hogy szeretnék egy könyvet készíteni, amely nemcsak a főzésről szól, hanem minden másról, ami az étkezéshez kapcsolódik. Ilyen például a tálalás, hiszen ha már az ember csinált egy jó ételt, akkor ezzel is foglalkoznia kell, az asztalt is tegyük díszbe, akár egyszerű módon. Ezen dolgozom jó ideje, szeretném, ha az év végén megjelenne. Maximalista vagyok, így mindent többször megfőzök, hogy a tökéletes végeredményt mutathassam meg” – mesélte Tünde, aki elárulta, mindig jó hangulatban telnek a forgatások.

„Hobbiból, nem görcsösen csináljuk, így gyakran nevetésbe fullad a felvétel. Ha bakizunk, legyen az nyelvtani vagy akár főzési, mi benne hagyjuk, mert úgy gondoljuk, ettől őszinte az egész. Számunkra az a fontos, hogy egy picit magunkból is adjunk. Árpinak a konyhai technikával meggyűlik a baja, a már említett Valentin-napi részben életében először fog tojást feltörni és szétválasztani. Ő az én kis kuktám, és nagyon lelkes amatőr” – mesélte nevetve Polgár Tünde.

 

 <>

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)