Padlóra került Ábrahám Edit – Új életet kellett kezdenie

Dózsa Gabriella 2019.08.14. Huppsz

Padlóra került Ábrahám Edit – Új életet kellett kezdenie

Öt évvel ezelőtt úgy döntött a Barátok közt Klaudiája, hogy kiszáll a sorozatból. Úgy gondolta, a színházi munkára koncentrál utána, de nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerette volna. Ezzel egyidejűleg a házassága is véget ért. Ebből a helyzetből kellett talpra állnia.

 

 

 

hbs(400x300)

Miután kilépett az RTL Klub sikersorozatából, szakmailag nem jöttek össze a dolgok Ábrahám Edit számára. Ráadásul a férjével is abban az időben váltak, padlót fogott a színésznő.

„Volt az életemnek egy olyan nagyon-nagyon mély pontja, amikor sem magánéletileg, sem szakmailag, semmi nem ment, vagyis full padló” – idézte Ábrahám Edit szavait a Blikk. „Onnan kellett újraépíteni magam, segítséggel, nem is tagadom.”

A válás is megviselte a színésznőt, de mostanra nyitott egy új kapcsolatra, és egymás után kap izgalmas színházi feladatokat.

„Nem megy egyik pillanatról a másik belekezdeni mindenféle új kapcsolatba, de ha mi magunk nem vagyunk egészségesek, nem vagyunk elég boldogok, talán nem azt az embert fogjuk bevonzani, akit akkor vonzanánk be, ha egészségesek lennénk lelkileg. Az is fontos, hogy az ember valamit le tudjon zárni, meg tudjon bocsátani saját magának, s hogy megbocsásson a másiknak vagy a környezetnek, akikről úgy érzi, hogy megbántották. És ha akkor azt ott lezárja, csak úgy tud egy teljesen tiszta lappal indulni”- tette hozzá.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)