Pál Dénes csendesen ünnepelte születésnapját

2020.03.23. Huppsz

Pál Dénes csendesen ünnepelte születésnapját

A népszerű énekesnek és családjának a március a születésnapokról, névnapokról, házassági évfordulókról szól. Ilyenkor általában étterembe mennek párjával és kislányukkal, a szeretteikkel pedig Miskolcon szoktak összeülni. Pál Dénes március 19-én töltötte be a 29. életévét, az AcNewsnak mesélt arról, hogy telt a jeles nap.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Gyönyörű születésnapi tortát kapott kedvesétől Pál Dénes a születésnapján, de idén elmaradt a közös ünneplés a nagyobb családdal.

„Márciusban van a párom, Heni születésnapja is, ilyenkor általában étterembe megyünk, meglepjük a másikat valami aprósággal” – mesélte lapunknak az énekes. „Most ez elmaradt, itthon voltunk hármasban. Mivel a családunkban is van márciusban ünnepelni való, általában egy hétvégén összejövünk Miskolcon, és mindenkit felköszöntünk. Most ez is elhalasztottuk.”

A büszke és boldog apuka azt is elmesélte, hogy októberben kezdett el járni kislányuk, Panni, akit igyekeznek most különféle játékokkal lekötni.

„Egy lakóparkban lakunk, ahol van egy kis saját kertünk, ami ebben a helyzetben nagyon szerencsés” – folytatta Dénes. „Az biztos, hogy most minden szülőnek türelmesnek kell lennie, minél nagyobb egy gyermek, annál nehezebb otthon tartani őket, és lekötni a figyelmüket. Pannival nem nehéz, a neten néztem neki különböző játékokat, de van, hogy krétával rajzolunk kint. Valamelyik nap szólt, hogy hozza a szánkót, nevetve mondtam neki, hogy arra már nem lesz szükség. Erre ma reggelre havazni kezdett, lehet mégis lesz szánkózás.” - mosolygott Dénes.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT