Pánikbetegségének okairól vallott Balázs Andrea

Soltész Mónika 2019.02.11. Huppsz

Pánikbetegségének okairól vallott Balázs Andrea

Balázs Andi vidám és kiegyensúlyozott természete miatt nem is gondolnánk, milyen nehéz időszakon van túl. Édesanyja elvesztése után segítségre szorult, mert egyedül nem tudott megbirkózni pánikbetegségével.
 

hbs(400x300)

Balázs Andi öt évvel ezelőtt veszítette el édesanyját. De korábban is óriási veszteség érte a színésznőt, ugyanis mindössze hét éves volt, amikor házuk előtt halálra gázolta nővérét egy autó. Ebbe betegedett bele anyukája, mint ahogy Andi is.

„Miután édesanyám beteg lett, nagyon erős szorongás lett úrrá rajtam, amit mindennap éreztem, onnantól kezdve, hogy reggel kinyitottam a szemem. Ez az érzés egész nap velem volt, nagyon nyomasztott, éjszaka aludni se tudtam. Amikor felismertem, hogy ez egy általános szorongás, akkor döntöttem el, hogy szakember segítségét kérem, felkerestem egy pszichológust hét évvel ezelőtt” – mesélte a Ripostnak a színésznő, aki édesanyja öt évvel ezelőtti halála után pánikrohammal küzdött.

„Nagyon megerősödtek bennem a félelmek, leginkább a szeretteim elvesztésének a félelme, amivel addig nem szembesültem ilyen erősen” – tette hozzá Balázs Andrea.

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)