Pásztor Anna: Szeretném én uralni az életemet!

Pataki József 2019.06.21. Huppsz

Pásztor Anna: Szeretném én uralni az életemet!

Pásztor Anna talán az egyik legkülönlegesebb énekesnő a magyar zenei palettán. A nagyérdeműt már sokszor sokkolta kijelentéseivel, hiszen egészen máshogy látja a világot, mint az átlag. Most a spiritualitáshoz fűződő viszonyáról beszélt Peller Mariann műsorának a forgatásán.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Az extrém énekesnő, sosem rejtette véka alá a véleményét. Kijelentéseivel azonban mindig próbált belemenni a mélységekbe. Így történt ez most is, amikor az Utazás a lelked körül című műsorban vendégeskedett. A műsorvezető, Peller Mariann azt a kérdést tette fel az énekesnőnek, hogy hisz-e abban, hogy az embereknek van előző életük.

„Az okkult tudományokba annyira nem mélyedtem bele. Sem a távol-keleti vallásokban, sem az itteni vallásokban nem vagyok valami szakértő. Nagyon természetesen próbálom a hitemet megélni, úgy az Isten hitemet, mint például a világba, vagy a gyerekeimbe vetett hitemet.  Nincs olyan magas szintű értelmem, hogy ezt felülről tudjam megvizsgálni. Szeretném én uralni az életemet” – elmélkedett a forgatáson Pásztor Anna.

Anna ezotériával kapcsolatos gondolatairól, a spiritualitáshoz fűződő „viszonyáról” többet is megtudhatunk vasárnap 17:10-kor a LifeTV-n, ahol Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában fog vendégeskedni.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT