Pécsi Ildikó a balesetéről mesélt: Kirepültem a kocsiból!

Soltész Mónika 2019.01.12. Huppsz

Pécsi Ildikó a balesetéről mesélt: Kirepültem a kocsiból!

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos sok mindenen ment már keresztül az együtt töltött ötven év alatt. A Kossuth-díjas színésznő és férje gyakran került olyan helyzetbe, amikor csak egymásra számíthattak.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Volt például a mi életünkben Lajoskával két nagyon komoly karambol. Az egyiknél a semmiből durrdefektet kaptunk, egy másik alkalommal pedig megcsúszott az autónk, én pedig kirepültem a kocsiból” – mesélte a Sorry magazinnak a színésznő.

„Csodával határos módon túléltük ezt is, és akkor is ott voltunk egymásnak, amikor ápolni kellett a másikat. Az utóbbi évekről ne is beszéljünk! Az elmúlt napokban nagyon sokat beszélgettünk a férjemmel, és mindig arra jutottunk: nagyon hálásak vagyunk, hogy így alakult az életünk, és kettecskén öregedtünk meg. Szerencsések vagyunk, hogy egymást választottuk ötven évvel ezelőtt, és kitartottunk egymás mellett. Senki mással nem tudtunk volna ilyen boldog és szép életet élni, mint egymással. Ezért nem is lehetünk elég hálásak a sorsnak!” – tette hozzá Pécsi Ildikó.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)