Pesák Ádám: Magánéleti szempontból jókor jött, és jót tett nekünk ez az időszak

Soltész Mónika 2020.07.09. Huppsz

Pesák Ádám: Magánéleti szempontból jókor jött, és jót tett nekünk ez az időszak

Pesák Ádám, a Barátok közt Harmath Gergője is azon művészek közé tartozik, akik nehezen viselték a koronavírus-járvány miatti kényszerpihenőt. A színész az AcNewsnak elárulta, rendkívül boldog volt, amikor újra beindultak a forgatások, azonban mégis volt pozitívuma a néhány hét szünetnek, hiszen párjával, Janza Katával végre elegendő időt tudott együtt tölteni.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Körülbelül egy hónapra állt le az RTL Klub népszerű sorozatának a forgatási munkálatai, Pesák Ádám azonban nem örült a kényszerpihenőnek.

„Pályakezdőként még azt a korosztályt erősítem, aki szeret dolgozni. Nehezebben viseltem a karantén időszakát, mint például az idősebb kollégáim. Van, aki szívesen pihent meg, azonban én nehezen tudtam leállni, és nem tudtam mit kezdeni a fennmaradt idővel, hiszen korábban nem ismertem – hála Istennek - a szabadidő fogalmát. Engem nagyon boldoggá tett, amikor körülbelül egy hónap után újra elkezdtük a forgatásokat. Szeretjük egymást, olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Átbeszéltük kivel, mi történt, amióta nem találkoztunk, jó volt onnan folytatni, ahol abbahagytuk” – kezdte lapunknak Ádám, aki elárulta, mivel töltötte azt az időszakot. „Vásároltam egy gitárt, és elkezdtem rajta tanulni, emellett járok énektanárhoz, olvastam, megnéztem azokat a filmeket, amiket régóta szerettem volna. A felgyülemlett, régóta halasztott teendőket be tudtam pótolni” – tette hozzá a színész, aki több mint két éve alkot egy párt Janza Katával, az elmúlt években rengeteget dolgoztak, így most végre bepótolták az elmúlt időszakot.

„S bár a munka hiányzott, de abból a szempontból mindenképpen jól jött a kényszerpihenő, hogy Katával minőségi időt tudtunk együtt tölteni. Két teljesen más időbeosztásban dolgozunk, gyakran előfordult, hogy míg az egyikünk aludt, csak egy puszit nyomtunk egymás arcára, és mentünk dolgozni, majd csak késő este találkoztunk, hulla fáradtan estünk be az ágyba aludni. Egyfajta feszültséget éreztünk amiatt, hogy csak keveset látjuk egymást. Magánéleti szempontból és a kapcsolatunkat tekintve jókor jött, sőt nagyon jót tett nekünk ez az időszak. Ha újra indul majd a színház, és tényleg minden a régi lesz, oda fogunk figyelni, hogy tudjunk egy kis időt „lopni” magunknak. Kató ebben nagyon jó, ő az, aki figyeli, keresi azt a három napot, ami mindkettőnk számára jó lehet, ilyenkor elővesszük a naptárakat, egyeztetünk, és már foglalja is az időpontot” – mesélte a Barátok közt sztárja, aki már második éve formálja meg Harmath Gergőt a sorozatban.

„Mindig is nagyon érdekelt a filmek világa, de a Barátok közt volt az első ilyen munkám. Szerettem volna kamerák elé állni, és kipróbálni magam ezen a területen is. Úgy tűnik, legalábbis az idő engem igazol, hogy jól működik. Amellett, hogy kikalandoztam, nekem az Operettszínház maradt az elsődleges” – fűzte hozzá Ádám, aki számára óriási ismertséget hozott a sorozat.

„A Barátok köztnek köszönhetően érezhetően többen ismernek fel az utcán, és boldogan mondhatom el, hogy csak pozitív visszajelzések érkeztek eddig hozzám. A tévének még mindig nagy a hatalma, főleg ha az ember szinte minden nap képernyőn van. Hálás vagyok ezért, de főleg a Barátok közt csapatának, hogy beválogattak a családba.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT