Peter Srámek kapta idén az S. Nagy István díjat – „Sokat jelent ez számomra”

Soltész Mónika 2020.02.07. Huppsz

Peter Srámek kapta idén az S. Nagy István díjat – „Sokat jelent ez számomra”

Óriási megtiszteltetés érte Peter Srámeket. Az énekes vasárnap az S. Nagy István emlékestre kapott meghívást, azonban nem üres kézzel távozott, ugyanis neki ítélték a legendás dalszerző díját. Az AcNewsnak elárulta, milyen érzések kerítették hatalmába, amikor a saját nevét hallotta az díjazott kihirdetésekor.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

Február 2-án került megrendezése S. Nagy István, Azért vannak a jóbarátok! lemezbemutató koncertje. Péter Srámek is a sztárfellépők között lépett színpadra.

„Rendkívül örömmel töltött el, amikor Csongrádi Kata egyik találkozásunkkor megkérdezte tőlem, hogy nem szeretnék-e fellépni az S. Nagy István emlékére rendezett koncerten. Nem volt kérdés, hogy igent mondjak, ugyanis már évek óta szerettem volna én is ezen részt venni. Négy dalt hallhatott tőlem a közönség” – kezdte lapunknak Peter, aki elárulta, milyen érzések kavarogtak benne a díjátadáskor.

„Szerintem az egy óriási dolog, ha valaki ezzel a díjjal büszkélkedhet. Én boldog vagyok, hogy pont az én nevem hangzott el. Mindig úgy csinálom, hogy minden jó legyen, a legjobb legyek, és ha ezt valaki észreveszi és díjazza, akkor az ember úgy érzi, hogy valamit biztosan jól csinál” – tette hozzá az énekes, aki a díjátadó részleteiről is mesélt.

„Produkcióm után lementem a színpadról, és el akartam köszönni a kollégáktól, amikor jelezték felém, hogy várjak még egy kicsit. Csodálkoztam, hiszen én végeztem, de csak-csak visszatartottak, de azt nem árulták el, miért ne menjek el. Aztán egyszer csak meghallottam a nevem, és majdnem kiugrottam a bőrömből boldogságomban. Sok rajongóm is jelen volt az esten, és azt vettem észre, hogy ők is velem örülnek” – emlékezett vissza Peter.

Az énekes a közösségi oldalán is megosztotta a megtisztelő elismerést:

„Tegnap hatalmas megtiszteltetés ért, megkaptam ugyanis az S. Nagy István díjat! Rendkívül sokat jelent ez számomra, hiszen az ő dalai nagyon közel állnak a szívemhez! Köszönöm Csongrádi Katának, hogy részt vehettem ezen a fantasztikus eseményen, és hálásan köszönöm a díjat is!” – írja Peter a Facebook-oldalán.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT