Pintér Tibor 40 kilót fog hízni és fogyni a következő hónapokban

Dózsa Gabriella 2020.02.04. Huppsz

Pintér Tibor 40 kilót fog hízni és fogyni a következő hónapokban

A Nemzeti Lovas Színház vezetője nem kisebb dologra vállalkozott, mint három darab kedvéért negyven kilót változik a súlya pár hónap leforgása alatt. De másban is döntést hozott Pintér Tibor, sokkal komolyabban veszi a kommunikációt, és nem vetkőzik többször félmeztelenre sem.

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A színész okkal hozta meg utóbbi döntését, amiről a Borsnak mesélt részletesebben.

„A brandem átalakult, nagyon komoly csoport gyűlt össze körülöttem, a bohóckodás és a meztelenkedés már nem fér bele abba, amit a Nemzeti Lovas Színház igazgatójaként és művészként képviselek” – kezdte Tenya a napilapnak. „A lányom, Janka kiválóan intézi a kommunikációs kérdéseket, két jogászom pedig a valótlan cikkeket és megjegyzéseket.”

Pintér Tibor 46 évesen szerepei kedvéért 40 kilót fogy, hízik pár hónap alatt.

„A testsúlyom most 95 kiló, a Draculára 85 kilóra szálkásítottam magam. A tavaszi Szilaj bemutatóra közel 100 kilóra hízom, ott a karakter megkíván egy kis fölösleget. Ősszel azonban Herkulesként állok színpadra, és igazi szoborszerű görög félistenné kell válnom: terveim szerint 110 kilóra kell felhíznom, de a meglévő felesleget színtiszta izommá kell átalakítanom. Ezt persze kellő odafigyeléssel, edzői és dietetikusi segítséggel csinálom meg, hogy ne menjen az egészségem rovására a nagy ingadozás.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT