Pintér Tibor és szerelme imádja a száguldást

2019.11.14. Huppsz

Pintér Tibor és szerelme imádja a száguldást

Egymás után érkeztek a sztárok Az aszfalt királyai című film premier előtti vetítésére a Cinem City Arénába. A magyar hírességek az amerikai bemutató előtt nézhették meg a valós történeten alapuló életrajzi drámát a Fórum Hungary jóvoltából.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Az aszfalt királyai mozi végigköveti az excentrikus amerikai mérnökök és tervezők csapatát, amelyet Carroll Shelby és brit sofőrje, Ken Miles vezet. Őket II. Henry Ford és Lee Iacocca küldött azzal a feladattal, hogy egy új versenyautóval, a Ford GT40-el sikerüljön legyőzni a domináns Ferrari versenycsapatot az 1966-os franciaországi Le Mans 1964-es 24 órás versenyén. A megtörtént eseményeket feldolgozó mozit már nagyon várta Pintér Tibor, aki elsők között vette át jegyét párjával, Ilyés Jeniferrel.

„Ritkán megyünk ilyen vetítésekre, sokat dolgozunk, inkább otthon filmezünk kettesben – árulta el a színész. – De ez a film mindkettőnket nagyon érdekelt, mindketten imádjuk a száguldást. De nem csak autóval, hanem lóháton is. Most már Jeni is, nemrégen kezdtem el tanulni lovagolni, így hamarosan ő is átélheti, milyen az, amikor az ember odaadja a lónak a szárat, hadd vágtasson ezerrel.”

Jaksity Kata kivételesen egyedül érkezett

Görgényi Fruzsina alig várta, hogy elkezdődjön a film

Weisz Fanniék imádnak moziba járni

Végh Judit, a jóban Rosszban sztárja szívesen pózolt vetítés előtt a fotósoknak

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT