Pirner Alma: Aki anya, feleség és cégvezető is, borzalmasan nehéz helyzetbe került

Pataki József 2020.03.26. Huppsz

Pirner Alma: Aki anya, feleség és cégvezető is, borzalmasan nehéz helyzetbe került

A sztáranyuka gyakran osztja meg nézeteit követőivel, hogy milyen fontos is az, hogy megőrizzék a nőiességüket. Most azonban a karanténban Som-Balogh Edinához hasonlóan, ő is úgy gondolja, hogy nem ez a legfontosabb, amit tehet az ember.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Mint ahogy tegnap írtuk róla, a karatén-helyzetben elindult egy olyan mozgalom, mely arra buzdítja a hölgyeket, hogy igyekezzenek ebben az időszakban is olyan jól kinézni, ahogyan csak kitelik tőlük. Az AcNewsnak Som-Balogh Edina tegnap azt mondta, egyáltalán nem ért egyet ezzel a jelenséggel, sőt, rosszul van már azoktól, akiknek másról sem szól az Instájuk, minthogy milyen jól sminkelik ki magukat a karanténban. Úgy gondolja, ehelyett több figyelmet kellene inkább a szeretteinkre fordítani. Kíváncsiak voltunk ezek után Pirner Alma szemszögére is, ugyanis a sztáranyuka híres arról, hogy előszeretettel osztja meg gondolatait követőivel a nőiesség megőrzéséről.

„Szerintem ebben az élethelyzetben nem a legfontosabb a nőiesség megőrzése, ha még egy lényeges pillére is egy nő életének. Eddig se volt könnyű a mai világban nőnek lenni, és helytállni minden szerepben. Sokan azt mondják, most rengeteg ideje lett az embereknek. Lehet, hogy valakinél ez így van, de amit én látok a közösségemben, hogy aki anya, feleség és esetleg cégvezető is, borzalmasan nehéz helyzetbe került – kezdte lapunknak Pirner Alma. – A gyerekek otthon a nap 24 órájában, ráadásul nem lehet velük csak házon belül programokat csinálni. Pontosan tudjuk, hogy ez maximum pár órára köti le a gyereket. Emellett van, akinek főállásban otthon kellene dolgoznia, főzni, beosztani mindent, tekintettel arra, hogy nem lehet minden nap ide-oda járkálni. Ha céget vezet, újra kell gondolni a vállalat működését és tervez készíteni a hogyan továbbról. Estére hulla fáradt egy nő, és valószínűleg a legkisebb problémája most az, hogy le van e nőve a haja, vagy le van e kopva a körömlakkja.”

A sztáranyuka kitért arra is, hogy hozzá kell szokni az új élethelyzethez, csak akkor tudhat egy nő nagyobb figyelmet fordítani magára.

„Kell idő, mire ehhez az új helyzethez is hozzászokunk, ha egyáltalán hozzá lehet. Beáll egy más rend, mint ami eddig volt, és akkor talán tudnak a nők egy kicsit több időt szánni magukra. Tovább nehezíti az életet, hogy most nincs nagymama vagy babysitter, aki segíthetne. Nem tudnak elmenni egy kicsit kikapcsolódni egyedül, nyugalomban, csöndben – folytatta, majd a többi hölgynek is üzent. – Kitartást kívánok minden nőtársamnak, és csak arra törekedjenek, hogy napi 1 órát, akár részletekbe szánjanak magukra. Csináljanak valami olyan dolgot, ami feltölti őket, lehet ez egy otthoni edzés, olvasás, meditáció vagy egy forró fürdő… És beszélgessenek a párjukkal az új felállásról, ki milyen szerepet vállal, milyen beosztással, milyen határokkal, és ahhoz tartsák is magukat, akkor talán könnyebb lesz ezt az időszakot is átvészelni.”

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT