Pokorny Lia komoly döntést hozott

Soltész Mónika 2020.01.24. Huppsz

Pokorny Lia komoly döntést hozott

Pokorny Liának egészségügyi okokból komoly döntést kellett meghoznia. A színésznő csak nagyon ritkán fogyaszt húst, és átállt az ájurvéda konyhára. Ennek köszönhetően pedig sokkal jobban érzi magát a bőrében.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„Közel egy éve leminimalizáltam a húsfogyasztást, pedig korábban nagy húsevő voltam. Kizárólag egészségügyi okokból átálltam az ájurvéda konyhára, azóta pedig elmondhatatlan, hogy mennyivel jobban érzem magam. Nem akarok álszent sem lenni, hiszen ha úgy alakul, akkor egy-egy alkalommal belefér. Viszont az elengedhetetlen, hogy otthon ne legyenek zöldségek. Padlizsán, cukkini, sárgarépa, petrezselyemgyökér, cékla, sütőtök, paradicsom, paprika, mind-mind olyan alapanyag, ami nekem kell, hogy valamilyen formában fellelhető legyen otthon, mert ezekből bármit tudok akár hirtelen is készíteni. Ha igazán nincs időm főzni, de otthon vannak zöldségek, akkor szívesen felhasználom akár egy tésztához. Hús nélkül is mennyei ételeket lehet főzni” – mesélte lapunknak Lia, aki azt is elárulta, mi a kedvenc időtöltése, ha ideje és az időjárás is engedi.

„Anyukámmal és apukámmal imádok gombászni, rendkívül jó élmény. Ők tudják, hogy melyik gomba mire jó, esetleg melyikből lehet fűszer, pörkölt, vagy melyiket rántani. A gombaszedés számomra olyan, mintha vadászni mennék. A közös családi programok sok részben a gasztronómiához és az ételekhez kapcsolódnak. Valószínűleg ezért is élem meg, hogy a gondoskodás mindenképpen kapcsolódik a gasztronómiához. Ha nekem főznek, akkor az azt jelenti, az az ember engem nagyon szeret” – mondta nevetve a színésznő.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT