Polgár Kriszta aggasztó hírrel jelentkezett Amerikából

Soltész Mónika 2020.07.01. Huppsz

Polgár Kriszta aggasztó hírrel jelentkezett Amerikából

Polgár Kriszta Amerikában, Houston mellett él családjával. Az egykori szépségkirálynő aggódik, mert Texasban újra berobbant a koronavírus-járvány, rohamosan nő a fertőzöttek száma. Ismét visszavezették a korlátozásokat, és reménykedik, hogy más országokat, főleg hazánkat végre nyugton hagyja a vírus.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Polgár Kriszta néhány héttel ezelőtt szomorúan számolt be arról, hogy a koronavírus-járvány miatt a nyári hazautazásuk is kérdéses. Akkor még reménykedett, ám úgy tűnik, erről le kell mondania. Instagram-oldalán egy igen aggasztó hírrel jelentkezett, ugyanis Amerikában újra nagymértékben terjed a járvány. Az egykori szépségkirálynőt félelemmel tölti el a kialakult helyzet.

„Helyzetet jelenteni jöttem, bár sok jó hírrel nem szolgálhatok... Májusban írtam nektek, hogy az államok, talán az országok között is elsőként Texas kezdett lazítani a karanténon ‘meglátjuk mi lesz’ alapon. Eleinte az éttermek 25%-os kapacitással nyithattak meg, szolgáltatók (fodrász, körmös) ekkor még nem. Két héttel rá megemelték a kapacitást 50%-ra és kinyitottak a szolgáltatók - a mozik is nyitottak volna, de nincs film. Az emberek elkezdték félvállról venni a dolgot, jöttek a tüntetések. Most, június végén ott tartunk Texasban, ahol NY állam márciusban. Rengeteg beteg, teli korházak és visszahozták a korlátozásokat. Megszakad a szívem betegekért, a kis businessekért, éttermekért. Jelenlegi számok Texasban: 150 000 pozitív beteg és 2393 elhunyt. Remélem, most már fordul a kocka. Félek-e? Igen. De reménykedem, hogy a többi országot nyugton hagyja végre ez a zöld tüskés szörny... Főleg Magyarországot. Vigyázzatok magatokra mindannyian!” – olvasható Kriszta posztjában.

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT