Polgár Peti: A magánéletemet megtartom magamnak

Soltész Mónika 2019.08.14. Huppsz

Polgár Peti: A magánéletemet megtartom magamnak

Polgár Peti különösen büszke arra, hogy saját erejéből, segítség nélkül jutott el a népszerűségig. Hétvégén megesik, hogy ezer kilométert is utazik az országban a fellépések miatt, nem kizárt, hogy idővel kicsit visszavesz a tempóból. Magánéletéről tudatosan nem beszél, lapunknak elárulta ennek okát.
 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Megesik, hogy egy-egy hétvégén ezer kilométert is utazik az országban a fellépések miatt. Egyelőre bírja a tempót, de el fog jönni az idő, amikor változtatni fog ezen.

„Megfordult már a fejemben, hogy csökkentek a fellépés számának tekintetében. Olyan is előfordul, hogy egy napra négy különböző helyszínen állok színpadra. Ilyenkor teljesen elfogy a hangom” – mondta Peti, akinek a magánéletéről nem sokat lehet tudni, ennek azonban komoly oka van.

„Nem szeretek erről beszélni, az életem ezen részét megtartom magamnak. Furcsán nézne ki, ha én is ugyanazt csinálnám, amit azok a celebek, akikről paródiát írok” – fűzte hozzá az énekes,  aki különösen büszke arra, hogy saját erejéből érte el a sikereit.

„Nagyjából tíz éve kezdtem az egyéni karrierem, előtte Ihos Józsival jártam fellépni. Azóta évről-évre egyre több a felkérésem, és ma már sokkal többen ismernek, mint korábban. Nem tudok úgy elmenni a boltba vásárolni, hogy egy-egy fotó erejéig ne állítsanak meg a rajongók. Ha pedig intelligensek közelítenek hozzám, nagy örömmel teszek eleget a kérésüknek” – mondta a humorista.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)