Rádiós műsort kapott Balázs Andi – „Ez egy új kaland számomra”

Soltész Mónika 2020.05.20. Huppsz

Rádiós műsort kapott Balázs Andi – „Ez egy új kaland számomra”

Balázs Andreát hatalmas megtiszteltetés érte, Fodor János saját rádióműsort ajánlott számára a Rádió Bézsben. A színésznő természetesen igent mondott, és júniustól kéthetente a PASIK névre hallgató műsorban csendül fel a hangja. Az AcNewsnak mesélt a részletekről, és azt is elárulta, elképesztő izgalommal várja az új feladatot, ami egy igazi kaland lesz számára.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Nagyon sokszor voltam vendég a Rádió Bézsben különböző műsorokban, közel áll hozzám a rádiózás szellemisége, szeretem azt a nyugalmas életérzést, ami ezzel párosul. Fodor János műsorában is találkozhattak már velem a hallgatók. Szeretjük egymást, folyamatosan követjük, ki, mit csinál. Nagyjából két héttel ezelőtt János feltette a nagy kérdést, nem lenne-e kedvem náluk műsort vezetni. Váratlanul ért, kicsit megijedtem, és az első kérdésem az volt, technikailag lesz-e valaki a segítségemre. Miután megtudtam, hogy nem maradok magamra a sokféle gombbal, természetesen elvállaltam” – kezdte lapunknak Andrea, aki a műsor részleteiről is mesélt.

„Elképesztő éjszakáim voltak, mire összeraktam, mit szeretnék majd csinálni. Fodor János teljes szabad kezet adott nekem, csak az volt a kérdése, Balázs Andis legyen a műsor. Épp most megyek hozzá egyeztetni a részleteket, megbeszéljük, megmutatják, hogy fog majd lezajlani minden, és a technikai részére is kitérünk. Egyelőre kéthetente kedden, délután öt órakor egy órában lesz hallható a műsorom, online lehet majd figyelemmel kísérni. Pasik címet kapta, mindenféle férfitípusról szó esik majd, rengeteg kérdést boncolgatunk velük kapcsolatban. Olyan vendégeket szeretnék meghívni, akikkel ezeket a különböző típusokat kivesézzük, vagy pedig a pont a macsót, vagy a fotómodellt hívom meg, de már gondoltam pszichológusra is. Van bőven miről csevegni, persze mindezt vidám hangulatban kibeszélni” – mesélte a részleteket a színésznő, és hozzátette, óriási izgalommal várja az indulást.

„Elképesztően izgatott vagyok, kicsit félek, hogy esetleg valamit túlbeszélek – erre hajlamos vagyok -, vagy nem tudok kellően odafigyelni. Az a célom, hogy nagyon szeressék az emberek, és az a tervem, hogy minden adás után meghallgatom a véleményüket. Sőt a műsort élőben fogom közvetíteni az Instagram-oldalamon, így a követőim ott figyelemmel kísérhetik. A zenei részre pedig azt találtam ki, hogy mindig az adott vendég állítja össze, előtte leegyeztetjük, mit szeretne hallani a Rádió Bézs kínálatából a beszélgetések között. Ez egy új kaland számomra.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT