Rátalált a szerelem Mohamed Fatimára

Soltész Mónika 2020.06.29. Huppsz

Rátalált a szerelem Mohamed Fatimára

Mohamed Fatima újra boldog. Az énekesnő nem szívesen beszél szerelmi életéről, de annyi egyértelműen a közösségi oldalán megosztott fotóból kiderül, eltalálta Ámor nyila. Az AcNewsnak elárulta, civil a párja és nem szeretne a nyilvánosság előtt szerepelni. Mint mondja, magánéletét továbbra is szeretné a bulvárlapokon kívül élni.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Le sem tagadhatná az énekesnő, hogy szerelmes. Minden fotóján majdnem fülig ér a szája, gondolataiból érezhető a magabiztossága. Fatima a szerelmi életét sosem a nyilvánosság előtt élte, azonban egy fotó erejéig végre megmutatta a férfit, aki elrabolta a szívét. Lapunk megkereste az énekesnőt, aki nem cáfolta a hírt, valóban rátalált a szerelem, de csak szűkszavúan nyilatkozott párjáról.

„Nem szoktam a magánéletemet nagydobra verni, de nem is tagadom le a boldogságomat. A párom civil ember, sem most, sem a jövőben nem kíván a médiában szerepelni. Ez is egy ritka pillanat volt, hogy tudtam közös fotót készíteni, ahogy épp megpuszil. Köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk, de szeretném, ha a szerelmi életemet továbbra is tiszteletben tartaná mindenki.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT