Rékasi Károly: Volt olyan, hogy dühből elbőgtem magam az öltözőben!

AC News 2019.07.18. Huppsz

Rékasi Károly: Volt olyan, hogy dühből elbőgtem magam az öltözőben!

Fotó: RTL Klub

„Én egyszer már meghaltam, nincs mitől félnem” – mondja Rékasi Károly, akit más emberré tett súlyos motorbalesete. Rengeteget kellett küzdenie ahhoz, hogy visszanyerje régi formáját.

hbs(400x300)

„Azért ezt a szellemi és lelki gazdagodást el tudtam volna képzelni anélkül is, hogy az egyik lábam 4 centivel rövidebb, mint a másik. De nem úgy élek, hogy nyavalygok, vannak terveim, megyek előre. Én egyszer már meghaltam, nincs mitől félnem” – mondta Story-nak a színész.

„A közelében sem vagyok a baleset előtti állapotomnak, amikor még embernek képzeltem magam. De nem adom fel. A jelenlegi állapotomat utálom, ezért nem is nagyon nézek tükörbe” – tette hozzá Rékasi Károly, akinek az elmúlt időszakban sok-sok nehézséggel kellett megküzdenie.

„Volt olyan, hogy dühből elbőgtem magam az öltözőben: egy jelmezt akartam felvenni, és nem tudtam elérni a lábam, hogy a zoknit felhúzzam. Piszkosul megalázó volt ez nekem, aki 165 kilót nyomtam fekve a baleset előtt. Ehhez képest a gatyámat nem tudtam egyedül felhúzni.” – mesélte.

„A megalázottság olyan mélységeivel találkoztam, amit korábban elképzelni sem tudtam” – árulta el.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)