Sáfrány Emese: Kiderült, mennyire vagyunk egymásnak teremtve a párommal!

Soltész Mónika 2020.05.26. Huppsz

Sáfrány Emese: Kiderült, mennyire vagyunk egymásnak teremtve a párommal!

Sáfrány Emese élete az elmúlt években a rohanásról, a sok munkáról szólt. Pihenésre alig jutott ideje, így számára kifejezetten jól jött, hogy még ha kényszerből is, de kicsit lassíthat a felgyorsult tempóján. Az AcNewsnak elárulta, párjával a megszokottnál sokkal több időt tölthettek együtt, melynek minden percét igyekeztek kihasználni. A kapcsolatuknak is jót tett az összezártság, mert visszaigazolást nyertek, hogy egymás mellett van a helyük. A légtornász azonban nem tétlenkedett, és míg a stúdiója zárva tartott, otthon tervezgette a jövőt.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Nekem sem volt egyszerű az elmúlt időszak, de próbáltuk belőle a legjobbat kihozni. Olyan dolgokra volt most időnk, amire korábban kevés, vagy egyáltalán nem. A stúdió zárva volt, most nyitottunk pár napja újra. A kimaradt hetekben online oktatást végeztünk, hogy a kollégáim sem maradjanak munka nélkül. Nagy volt a felelősség rajtam, de nagyon jó érzés, hogy most már többet lehet mozgolódni, és már van rá esély, hogy előbb-utóbb minden visszaáll a régi kerékvágásba” – kezdte lapunknak Emese, aki úgy érzi, kifejezetten jót tett neki, hogy egy kicsit visszavett a gyors tempóból.

„Imádom a munkám minden egyes részét, pillanatát, de az elmúlt években nagyon sokat dolgoztam. Épp a koronavírus-járvány miatt kihirdetett korlátozások előtt gondoltam arra, hogy pihennem kellene. Kevés ember mondhatja el magáról, hogy a munkája egyben a hobbija. Tudtam, hogy le kellene állnom, de magam nem bírtam meghozni ezt a döntést, így a kényszerpihenő mindent eldöntött. Nekem is rengeteg fellépésemet mondtak le, talán a kilátástalanság volt a legrosszabb, én is sokat aggódtam, hiszen nem tudhattuk, mikor lesz ennek vége, mikor nyithatom újra a stúdiót” – folytatta a légtornász, majd elárulta, kapcsolatának is kifejezetten jót tett az önkéntes karantén.

„Ádámmal a nap huszonnégy óráját töltöttük együtt, egyikünk sem ment egyedül sehova. Az elején beszélgettünk arról, hogy majd most fog kiderülni igazán, mennyire vagyunk egymáshoz teremtve. Az utóbbi hetek pedig teljes egészében minket igazoltak, hiszen nagyon jól kezeltünk az összezártságot is. Végre rengeteg időnk jutott egymásra, nagyon sokat beszélgettünk, és olyan dolgokat csináltunk, amit a sok munka és rohanás mellett korábban nem tudtunk. Ezt a részét a kényszerpihenőnek mindketten jól éltük meg, és még ha volt nagy ritkán egy-két vita, vagy nem egyetértés, azon pillanatok alatt átlendültünk a humorral” – mondta az oktató, majd hozzátette, ötletelgetés szempontjából azonban nem tétlenkedett, hiszen webshopja fejlesztésével is tudott foglalkozni.

„Nagy fába vágtam a fejlesztésem, a stúdió mellett a ruhamárkámra szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni. Túl vagyunk már egy kampányfotózáson gyönyörű modellekkel, sőt magyar szépségkirálynő is részese volt, rendkívül jól sikerültek a fotók. Élveztem a munka minden pillanatát, a szervezéstől kezdve a megvalósításig. Jól volt, hogy én irányíthattam mindent, és nem kizárt, ez egy új irány számomra, hiszen elértem odáig, hogy a háttérben is megállom a helyem. Sokáig azt gondoltam magamról, hogy én csak a középpontban érzem jól magam, de nem így van. Most már a másik oldalt is ismerem, nyilván sokat számít az, hogy álltam a kamerák előtt modellként korábban. Alig várom, hogy a következő kollekciómmal újra belevethessem magam a munkába, sőt már most belekezdtem az előkészületekbe.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT