Sági Szilárd: Nem bírnánk több gyerkőccel

Soltész Mónika 2019.04.14. Huppsz

Sági Szilárd: Nem bírnánk több gyerkőccel

Sági Szilárd és felesége ikerfiaik születés óta kevés időt tudnak kettesben tölteni. Sok örömük van ugyan gyermekeikben, de több gyermekkel nem bírnának.

hbs(400x300)

„Amennyire csodálatos dolog szülőnek lenni, annyira fárasztó is. Két nagyon eleven, ugyanakkor szófogadó kisfiunk van, akik minden időnket és energiánkat igénybe veszik, de ezt cseppet sem bánjuk. Évekig vártunk rájuk, és minden pillanatot szeretnénk velük kiélvezni. Nem mondom, hogy könnyű, főleg Szilvinek, mert ő van otthon velük, de igyekszem a munka után én is kivenni a részem. Szoktunk apás napokat tartani, olyankor a feleségemnek van egy kis ideje felfrissülni, kikapcsolódni, és elintézni a dolgait. Nagyon jól elvagyunk ilyenkor, de amint megérkezik az édesanyjuk, elkezdenek kiabálni és hisztizni. Megkérdeztünk egy szakembert, aki szerint ez azért van, mert mindketten nagyon anyásak, és tudat alatt ilyenkor jön ki a rossz érzésük amiatt, hogy Szilvi „itt hagyta” őket” – mondta a Lokálnak Szilárd, aki azt is elárulta, fiaik születése óta egyáltalán nincs ideje feleségével egymásra.

„Négy éve nem voltunk sehol kettesben Szilvivel. Nincs rá időnk, pedig néha azért jólesne egy kicsit nyugiban együtt lenni. Ugyanakkor biztosan nagyon hiányoznának a fiúk. Többször volt már, hogy elterveztük, elmegyünk valahová csak ketten, de aztán vagy nem jött össze, vagy végül azt mondtuk: jöjjenek velünk a gyerekek is, mert biztos ők is élveznék” – tette hozzá a 48 éves sztárszakács, akiknél már többször felmerült a családbővítés gondolata.

„Szilvi erre mindig határozott nemmel válaszol, és úgyis rajta múlik a dolog, mindegy, hogy én mit gondolok erről – mondta nevetve. – Nekem is be kell látnom, hogy a két fiú mellett nem bírnánk több gyerkőccel. Így kerek a mi kis családunk” – mondta őszintén a lapnak Sági Szilárd.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)