Semmitől sem fél! Új extrém sportot választott Szorcsik Viktória

2019.07.11. Huppsz

Semmitől sem fél! Új extrém sportot választott Szorcsik Viktória

A gyönyörű színésznő mindig is szerette az extrém sportokat, most sárkányrepülőzni tanul. Vizsgát is szeretne tenni, így most könyvből tanulja az elméletet, és gyakorlati órákat vesz. Már túl van az ötödik oktatási napon, reményei szerint hamarosan számot adhat tudásából.

 

 

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Görkorizik, szörfözik, és minden extrém sportot szeret Szorcsik Viktória. A modell-színésznő legutóbb a Balatonkeszi Repülőtérről posztolt fotót Facebook-oldalára. A színésznő az AcNewsnak elmondta: sárkányrepülő tanfolyamra jár.

„Már több repülőn ültem, kisebbel, nagyobbal, de a sárkányrepülő a legújabb szerelmem” – mesélte lapunknak Viki. „Van egy félig magyar, félig osztrák ismerősöm, Klaus, ő is vitt már fel, múltkor a naplementében a Balaton felett repültünk, elképesztően gyönyörű látvány volt. Ez a kedves ismerősöm látta mennyire tetszik ez a sport, mondta, hogy segít mindenben, hogy le tudjak vizsgázni. Szóval most keményen tanulok, rengeteg mindent kell tudni a biztonságos repülésért. A gyakorlati órákat pedig ő tartja, nagyon élvezem.”

 

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT