Senki sem mer duettezni Dopemannal

AC News 2017.04.09. Huppsz

Senki sem mer duettezni Dopemannal

Heves politikai megnyilvánulásainak már sokszor megitta a levét a népszerű rapper, ezúttal pedig a zenei karrierjében is törést okoztak a nézetei. Az AcNewsnak arról beszélt, hogy a politikai vízhangja miatt miképpen hiúsítottak meg egy produkciót, amiben szerepelt volna…

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

 „Nekem nem nagyon vannak fellépéseim. Nem tudok eljutni fesztiválokra sem, mert nem mernek meghívni. Jelen pillanatban nagyon friss élmény még, hogy egy számomra nagyon kedves előadóval csináltunk egy közös dalt, aki visszalépett a videoklip forgatástól, mert egyértelmű jelzéseket kapott arra, hogy nem jár jól, ha velem dalt csinál… Azt tudom mondani, ha valaki be szeretné fejezni a zenei pályafutását, akkor csináljon velem duettet. Hát ez van. Ilyen országban élünk, de azért küzdünk, hogy ne így legyen” – magyarázta Dopeman, aki sosem panaszkodik az őt ért csalódások végett, sőt ennek kapcsán arról is beszélt, milyen új ötleten töri a fejét.

 „Lehet, elindítok egy vállalkozást, és coach leszek. Ezt tudnám csinálni, ahol tanítani kell az embereket, hogy hogyan vészeljék túl a mindennapok szenvedéseit… Mivel én nagy túlélő vagyok, tudnék segíteni” – ötletelt a rapper.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT