Seszták Szabolcs: Az idén végre együtt nyaral a család!

AC News 2017.04.25. Huppsz

Seszták Szabolcs: Az idén végre együtt nyaral a család!

A sokoldalú művész, Seszták Szabolcs nagyon sok filmben és sorozatban hallatja a hangját, azaz szinkronizál. Egyebek között arról faggattuk, hogy a rengeteg munka után, hogyan pihen.

hbs(400x300)

Seszták Szabolcs, az egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb hazai szinkronszínészek egyike, nem csupán sorozatokban és filmekben hallható, egyebek között ő a Dunakanyar FM rádió hangja. Az örökifjú művészt arról faggattuk, hogyan lazít a tengernyi munka mellett.

"Nem tagadom, ahogyan minden házasságban, a miénkben is vannak hullámvölgyek” – árulta el Szabolcs, aki 18 éve él boldog párkapcsolatban Anikóval, és három gyönyörű gyerekük van, Anna, Janka és Nimród. “Van hogy reggel nyolckor kelek, és éjjel kettőkor esek haza, szóval elég kemény. Emellett azért egy kis edzésre is szakítok időt, na persze nem túl komolyan, egy kis futás és egy kis kondizás belefér az életembe. Szerencsére van egy erős hátországom, a családom, amely támogat és segít logisztikázni. Muszáj, mert egyedül nem menne, pláne most, hogy visszaültem az iskolapadba, a Színművészeti Egyetemre járok. Nem is igazán a papír miatt, sokkal inkább a kapcsolati tőke, amire ott szert tehet az ember” – árulta el a színész, aki azt is elmondta: az idén nyáron végre az egész családdal együtt utazik el nyaralni, egy hetet töltenek majd valamelyik napfényes tengerparton. 

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)