Siketsége miatt cikizték Weisz Fannit!– Így reagált

AC News 2019.04.15. Huppsz

Siketsége miatt cikizték Weisz Fannit!– Így reagált

A gyönyörű modell ha úgy van, önmaga is kiparodizálja fogyatékosságát. De azt rosszul tűri, ha valaki otromba módon él vissza siketségével. Kajdi Csaba, az egyik magyar modellügynökség vezetője azért szólt be Weisz Fanninak, mert az autó nagykövet lett, amivel egy luxuskocsi jár.

 

hbs(400x300)

Pár nappal ezelőtt még boldogan vette át új autóját a siket modell. Weisz Fanni örömébe azonban üröm került, mert éppen emiatt gázoltak a lelkébe. Kajdi Csaba, az egyik nagy modellügynökség vezetője Instagram- oldalán csinált viccet abból, hogy a celeb siketen vezet.

„Most meg ez a szegény, süket kislány is kocsinagykövet. Hát, most dudálj rá... A Fanni kap kocsit, az milyen kemény már?” - írta.

A hazai sztár több mint egy éve vezet, ismerősei szerint nagyon megbízhatóan. Ezért sem érti, hogy miért céltáblája ő és a jogosítványa másoknak. A rosszul sikerült poén miatt egyébként nem csak Fanni sértődött meg, több fogyatékkal élő is zokon vette.

„Nagyon rosszul esett, hogy ilyenekkel viccel. Én sosem bántottam őt, így nem tudom, neki miért kell engem” – fakadt ki a Borsnak a modell, aki azt is elárulta, milyen problémákkal kell szembenéznie vezetés közben egy hallássérültnek. „Sehogy sem hallom, ha dudálnak az autósok, maximum látom, ha villognak, de úgy érzem, pont azért, mert siket vagyok, sokkal körültekintőbben vezetek. Ugyanis mi, siketek – tudván a problémánkat – még figyelmesebbek vagyunk az átlagnál, és tényleg betartjuk azt, hogy csak az útra figyelünk!”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)