Sminkben jár az utcán Gálvölgyi

2017.06.09. Huppsz

Sminkben jár az utcán Gálvölgyi

Megdöbbentő titkokat árult el Gálvölgyi János. Nem csupán azt mesélte el, hogy make-up nélkül az utcára sem teszi ki a lábát, de azt is bevallotta, miért menekül olykor a rajongói elől.

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

 A Story4! TV Arckép című produkciójában gyakran nyílnak meg a sztárok, és elképesztő titkokat is kifecsegnek önmagukról. Gálvölgyi János is itt tett megdöbbentő nyilatkozatot. A színész a közelmúltban ünnepelte hatvankilencedik születésnapját, fél évszázada ismeri és szereti a közönség, díjakkal is jutalmazták, ám a magabiztossága csak látszat: még mindig kételkedik saját teljesítményében.

„Nem szeretek próbálni. Elviselhetetlen számomra, hogy előző este játszottam és nagy sikerem volt, ott tapsoltak, ott nevettek, ahol én akartam, délelőtt viszont próbálnom kell, és tehetségtelenül mondom, hogy jó napot kívánok, hogy szeretlek, rosszul ülök le, rosszul fogom meg a poharat. Bennem van egy rossz érzés, és még nézik is, hogy ma ez nekem még nincs meg, nem megy. Persze amikor már megvan, akkor már nézhetik, de amíg oda eljutunk, addig szégyellem magam” – vallotta be Gálvölgyi a Blikk szerint, sőt állítólag szégyelli is a mesterségét, ezért civilben sem lép smink nélkül az utcára.

„Úgy szégyellem magam, mint Gálvölgyi János magyar állampolgár, hogy kimegyek esténként egy színpadra, és mutogatom magam. Ha van egy festékréteg rajtam, az elválasztja a saját arcpíromat attól, aki lát engem. Szemérmes ember vagyok, héttől tízig színész, előtte meg utána nem.”

Mégis a legkülönösebb kijelentést rajongóival kapcsolatban tette.

„Megvisel a premier, a nejem tudja, a banketteken maximálisan négy percet szoktam ott lenni. Nem bírom, amikor vadidegen asszonyok csókolgatnak, a rúzs folyik le az arcomon...  Mindig van nálam kézfertőtlenítő, mert ismeretlen emberekkel kell kezet fognom, gratulálnak, néha azt se tudják, mihez, ezt én nem szeretem.”

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)