Sorozatos sorscsapások érték Peller Károlyt

AC News 2017.04.22. Huppsz

Sorozatos sorscsapások érték Peller Károlyt

A Nagy Duettből ismert Peller Károlyt rendesen megleckéztette az élet. A Borsnak adott interjújában sorozatos kálváriájáról mesélt, ami teljesen megedzette, így már semmitől sem fél.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Egy autóbalesettel kezdődött. Tizenkilenc-húsz éves lehettem, amikor anyukám kocsijával megcsúsztam egy olajfolton. A villamossíneken kötöttem ki úgy, hogy a Lada az oldalára fordult. Nem is akartam többé autóba ülni. De mivel azt mondták, hogy pont ilyenkor nem szabad abbahagyni, azóta is vezetek” – kezdte az operettsztár, majd egy későbbi autóbalesetét is felelevenítette.

„Jobbról legalább kétszázzal előzött egy autó. Meglökte a kocsim elejét, a szalagkorlátnak csapódtam, és kisodródtam a pálya szélére. A domboldalba beleállt, és háromszor bukfencezett az autó. Tudtam, hogy meg fogok halni, lepergett előttem az életem. A rendőrök nem hittek a szemüknek, amikor sérülés nélkül szálltam ki”.

A csapások itt még nem értek véget, 2001-ben a házukban is tűz ütött ki.

 „Álmosan kinéztem a folyosóra, gomolygott a füst. Visszaléptem egy pokrócért, hogy a fejemre tekerjem, addigra lángra kapott a lambéria. Tűzbarlangon át menekültem ki, a házunk nyolcméteres lángokkal égett. Sosem felejtem anyukám arcán a fájdalmat, ahogy életük munkája semmivé lett. Az akkor eladott szőlősünkért kapott pénzzel együtt. Miután eloltották, megkértem a tűzoltókat, hogy vigyenek vissza a szobámba. Amikor megláttam, hogy csak hamu maradt, sokkot kaptam. Arra eszméltem, hogy a mentőben pofozgatnak. Azóta nem félek, velem több rossz nem történhet” –emlékezett vissza a tragédiára a Nagy Duett sztárja.  

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)