Sorozatsztár lett Veréb Tamás - „Izgalmas számomra, hogy én is résztvevője lehetek”

Soltész Mónika 2020.07.01. Huppsz

Sorozatsztár lett Veréb Tamás - „Izgalmas számomra, hogy én is résztvevője lehetek”

Veréb Tamás régi álma vált valóra. Az énekes, színész, dalszerző április végén új szerepben mutatkozott be, mégpedig az RTL Klub népszerű napi sorozatában, a Barátok közben Székely Csongor karakterében tűnt fel a képernyőn. Tomi kifejezetten élvezi a forgatásokat, és főleg azt, hogy egy olyan produkcióban dolgozhat, aminek régi nagy rajongója.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Régóta vágytam arra, hogy ilyen része is legyen a szakmai életemnek. Szerettem volna, hogy egy sorozatban, esetleg filmszerepben prózai színészként is bemutatkozhassak. A Barátok köztben rengeteg nagy színész, komoly teljesítménnyel szerepelt éveken át. Csongor karakteréhez szereplőt kerestek egy fiatal színész személyében, felkértek, és hezitálást nélkül vállaltam. Amikor a sorozat elindult, nagyjából öt éves voltam, a családdal éveken át nyomon követtük a Mátyás király tér lakóinak az életét. Viszont a jelenlegi kollégáim karakterei közül sokaknak nem tudom az életútját, miképp kerültek a történetbe, így egy picit utána olvastam az eseményeknek. Mindig örömmel nézem most is, és rendkívül izgalmas számomra, hogy én is résztvevője lehetek. Minden pillanatát élvezem” – mesélte a színész, aki azt is elárulta, sorozatbeli karaktere mennyire áll közel hozzá.

„Csongor egy elég botrányos figuraként érkezik a sorozatba. Mégis azt hiszem, annyira nem rossz fiú ő, amennyire gondolják, talán kicsit félreismerik a viselkedését, azt a fajta karaktert, amit képvisel, vagy amit csinál. Egyszerűen belekeveredik olyan dolgokba, ami egyébként nem jellemző rá. Pont emiatt gondolom, hogy ő egy jó srác, akire talán a fiatalok szeretnének is hasonlítani. Az, hogy majd hogyan alakulnak az események az életében, később kiderül. Egy biztos, jó darabig látható leszek a képernyőn.”

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT