Súlyos betegségéről vallott a magyar zenész

AC News 2018.01.12. Huppsz

Súlyos betegségéről vallott a magyar zenész

Nyerges Péter alias Pietro nehéz időszakon van túl. Egy komoly betegség támadta meg, ami miatt hosszú hónapokra a négy fal közé kényszerült. Az AcNews-nak elsőként árulta el, mivel kellett megküzdenie.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Szerencsére mindez már a múlté, mégis hetekig élt félelemben, vajon a karrierjét tudja-e majd folytatni, hiszen hosszú ideig nem lehetett tudni, pontosan mi a betegsége.

„Jelenleg már jól vagyok. Nyáron kezdődött az egész, amikor elkezdett fájni jobb oldalon a fejem, eleinte fájdalomcsillapítókat szedtem, de nem javult a helyzet, illetve napról-napra a közérzetem is rosszabb lett, és a fény is egyre inkább zavart. Már ott tartottam, hogy a házból sem akartam kimenni, amikor egyik reggel arra ébredtem, hogy a jobb szemem nem akar kinyílni. Arra gondoltam, hogy a strandon sikerült összeszednem egy fertőzést, így elmentem a szemészetre, ahol alapos vizsgálódás után semmit nem találtak, ezért beutaltak sürgősségi CT-re, mert a jobb szemidegemet valami hátulról nyomta, ezért nem tudott rendesen működni. Az állapotom egyre romlott, de a vizsgálat eredménye kicsit megnyugtatott, mert annyit megtudtam, nem daganat okozza a problémát. Ezt követően rengeteg vizsgálaton kellett részt vennem. Szeptember végén kezdett picit javulni a helyzet, amikor a háziorvosom mondta ki a diagnózist, miszerint hármas agyidegbénulásom volt, amit nagy valószínűséggel idegrendszeri fertőzés okozott. Ebből gyógyultam fel, most már a fejem sem fájdogál, és a szemem is rendesen működik. Két és fél hónapot töltöttem a négy fal között, pizsamában, és attól rettegtem, hogy keresztbetöri a betegségem a pályafutásomat” – árulta el az énekes.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)