Szabó Erika megtalálta álmai otthonát

Pataki József 2020.09.26. Huppsz

Szabó Erika megtalálta álmai otthonát

A színésznő számára a megújuló energia és az erkély fontos szempont volt álomotthona megtalálásakor.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Szabó Erika már régóta vágyott egy saját családi fészekre, amelybe végre berendezkedhet. Ez utóbbi számára sokkal kisebb kihívás, mint megtalálni azt az otthont, amelyre mindig is vágyott.

„Maga a lakáskeresés sokkal macerásabb dolog, mint a költözés. Az már csak a cseresznye a hab tetején. Eleve egy nő számára az, hogy berendezheti, kitalálhatja mit, hova szeretne már élvezeti rész. Én még azt a részét is szeretem, amikor bútorokat kell összecsavarozni. Az már a ’megérkeztünk, berendezkedünk, szépülünk’ fázis. A megfelelő otthon megtalálása sokkal nagyobb stressz szerintem” – mondta az RTL Klubon látható Édesítőben a színésznő, akinek két fontos szempontja volt otthona kiválasztásánál.

„A munkámból fakadóan nekem elég fontos a lokáció, így örülök, ha az a városban van. Viszont ha már álomotthon, fontos, hogy rendelkezzen erkéllyel. A karantén alatt ez különösen felértékelődött számomra, így ez egy lényeges szempont” – árulta el a színésznő, aki a megújuló energia mellett tette le a voksát.

„Számomra az sem elhanyagolható, hogy a lakás fűtése-hűtése megújuló energiával történjen. A fenntarthatóság fontos, pláne, hogy hosszútávon ennek köszönhetően a rezsi költségek is kedvezőbben alakulnak” – tette hozzá Szabó Erika.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT