Szabó Zsófi elveszíti munkáját – 2019-től megszűnik a Story Extra

Soltész Mónika 2018.12.06. Huppsz

Szabó Zsófi elveszíti munkáját – 2019-től megszűnik a Story Extra

Sokan nem örülnek az RTL Klub bejelentésének, miszerint a Story Extra című produkciója megszűnik. A Blikk úgy tudja, a műsor külső gyártásban készült, ám a céggel Szabó Zsófi, a műsor egyik házigazdája továbbra is szerződésben áll.
 

hbs(400x300)

„A csatorna az adásidőt és a két műsorvezetőt biztosította a produkciónak. A műsort gyártó cég úgy döntött, 2019-től nem készít több adást a Story Extrából, a döntésről a műsor producere – szerződéses kötelezettségeinek megfelelően – tájékoztatta az RTL Magyarországot” - közölte a csatorna kommunikációs igazgatósága.

Azonban kiemelték, Szabó Zsófi és Gál Petra, a két műsorvezető nem marad munka nélkül.

„A Story Extra megszűnése egyikőjük esetében sem jelenti azt, hogy a jövőben munka nélkül maradnának. Zsófi az őszi szezonban rendszeres szereplője volt a Szenzációs Négyesnek, emellett jelenleg is vezeti az X-Faktor háttérműsorát, és természetesen a jövőben is számít rá a csatorna. Gál Petra a Story Extra mellett a Fókusz szerkesztő-riportereként az idei évben is számos sztárinterjút készített, emellett társadalmi és szociális problémákról is forgatott az infotainment műsor számára” - áll a közleményben.

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)