Szandi: Ma nagykorú lett a házasságunk!

2017.06.19. Huppsz

Szandi: Ma nagykorú lett a házasságunk!

18. házassági évfordulójukat ünneplik Szandiék, amelynek alkalmából az énekesnő magható sorokkal emlékezett vissza a nagy napra…

php bejegyzeseknel(200x300)

„Ma nagykorú lett a házasságunk! 18 évvel ezelőtt egész délelőtt szakadt az eső, ennek ellenére a legnagyobb nyugalommal készültünk közös életünk igazán komolyra fordulására. Hiszen - ahogy öltözködés közben gondoltam - nem az időjáráson múlik a boldogságunk. Csabi az udvaron esőben mosta az autót, aminek a nagy napon mégiscsak tisztának kellett lennie. Amikor Édesapámmal - ő vezetett - úton voltunk a házasságkötő terembe, kiderült, hogy még a gyűrűket is otthon felejtettük. Visszafordultunk értük, így végül épphogy időben, de megérkeztünk a Fő térre és - láss csodát... - amikor kiszálltunk az autóból, az utolsó esőfelhő is elvonult és kisütött a nap! Drága János Atya - aki sajnos már csak az égből figyel minket - szikrázó napsütésben fogadta a násznépet abban a templomban, ahol 12 éves koromban megkeresztelt engem és ahova most is járunk vasárnaponként.

                                 

A feszületet, amit kaptunk tőle, a mai napig őrizzük. Azelőtt egy olyan házaspáré volt, akik 51 évet éltek le együtt szeretetben. Miután Istennek is megfogadtuk, hogy jóban-rosszban kitartunk egymás mellett egy életen át, hajnalig tartó bulizás vette kezdetét. Felejthetetlen nap volt! Ja...és 9 hónap múlva megszületett első gyermekünk, Blanka, akinek - hiszen ma van Apák napja - jobb Édesapja nem is lehetne, mit Csabi!!!”  - írta ki Szandi a közösségi oldalán.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
php bejegyzeseknel(200x300)
Spaverin bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)