Szerelemgyereket szeretne szülni 16 évvel fiatalabb férjének Polyák Lilla

2019.02.09. Huppsz

Szerelemgyereket szeretne szülni 16 évvel fiatalabb férjének Polyák Lilla

Fotó: TV2

Amikor négy éve váratlanul zátonyra futott a házassága, Polyák Lilla maga sem hitte volna, hogy megtalálja még a családi boldogságot. Most azonban ragyog Gömöri András Máté mellett, már a közös babát is tervbe vették.

hbs(400x300)

Teljesen padlóra került Polyák Lilla, amikor két gyerekkel magára maradt, miután négy évvel ezelőtt váratlanul zátonyra futott a házassága Homonnay Zsolttal, aki megannyi színházi produkcióban is a párja volt. Az utolsó pillanatig kapaszkodott, remélt, de végül be kellett lánia, el kell engednie a férjét. Saját bevallása szerint élete nagy csalódásaként élte meg a helyzetet, és egy hosszabb spirituális időszak segített neki kilábalni a reményvesztettségből.

„Az lebegett a szemem előtt, hogy van két gyerekem, akikért felelős vagyok, és nőként sem vagyok hajlandó eltemetni magam. Miután elfogadtam, hogy nekem valamiért meg kell élnem ezt az életszakaszt, szép lassan kinyíltam, és vártam, mit hoz az élet” – idézte fel a színésznő a Borsnak.

És a sors tartogatott még boldogságot Lillának, bár új párjával az előítéletekkel is meg kellett küzdeniük. 16 évvel fiatalabb kollégájával, Gömöri András Mátéval estek szerelembe, ami annyira erősnek bizonyult, hogy a korkülönbség és a kezdeti rosszmájú megjegyzések sem tehették tönkre. Tavaly nyáron pedig hivatalosan is összekötötték az életüket.

„Eleinte kaptam hideget-meleget, de úgy éreztem, nem fogom eldobni magamtól a váratlanul jött szerelmet mások véleménye miatt. Hatalmas boldogság már három éve Máté párjának lenni és mellette tölteni az időt. Természetesen a közös babát is komolyan tervbe vettük, nagyon szeretném őt megajándékozni egy szerelemgyerekkel” – árulta el a lapnak Polyák Lilla. aki hozzátette:

„Hiszek a sorsban, hiszek abban, hogy nem változtatható meg” – tette hozzá a színésznő. – „Szerencsére egy ideje csak az a dolgom, hogy élvezzem azt a jót, amit kapok. A biztosban azonban nem hiszek már, csak az itt és mostban.”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)