Sztárparádét vonultat fel a TV2 új műsora – Komoly biztonsági intézkedések lesznek!

Dózsa Gabriella 2020.02.13. Huppsz

Sztárparádét vonultat fel a TV2 új műsora – Komoly biztonsági intézkedések lesznek!

Vasárnap este láthatják a nézők a Nicsak, ki vagyok? első élő adását. A műsorban két sztárcsapat csap majd össze, azt kell kitalálniuk, kik rejtőznek a maszkok alatt.

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

A TV2 mai sajtótájékoztatóján először mutatkozott együtt a két sztárcsapat: az egyikben Ábel Anita, Ganxsta Zolee és Kajdi Csaba hármasa, míg a másikban Majka, Judy és Hajós András próbálja kitalálni kit rejtenek a jelmezek. A TV2 azt ígéri, nem csak a zsűriben lesznek valódi hírességek, hanem a maszkok alatt is.

„Összesen tíz ember tudja, kik lesznek azok, még én sem tudom” – mondta az AcNewsnak a műsorvezető, Till Attila nevetve. „Komoly biztonsági intézkedések lesznek, a versenyzők a stúdióba külön fekete kocsival érkeznek, fekete ruhában és sisakban. És természetesen nem itt a TV2-ben gyakorolnak, hanem külső helyszíneken, nehogy idő előtt kiderüljön kik ők. Minden adásban négy ember versenyez majd, 3-3 dallal készülnek, és hogy ebből mennyit hallhatunk, az attól függ, mennyi ideig maradnak versenyben. Éneklés után mindig jön a tippelés: a két csapat próbálja meg kitalálni, kit rejt a jelmez, a nézők pedig megszavazzák, melyik csapatnak van igaza. Szerintem nagyon vicces lesz, az biztos, hogy a sztárcsapat tagjainak mind vitriolos a humora!”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT