Szülei akarata ellenére lett színésznő Bajor Lili

2017.06.19. Huppsz

Szülei akarata ellenére lett színésznő Bajor Lili

Annak ellenére, hogy szülei nem örültek a döntésének, Bajor Lili elhatározta, hogy a színészetet választja. Már sikerrel debütált a Madách színházban, de szíve szerint arra vágyik, hogy az édesapjától kapjon visszajelzést, és azt a fajta szeretetet, amit csak egy apa adhat a lányának.

hbs(400x300)

 „Nem volt kérdés, hogy a színészetet csináljam” – kezdete Bajor Lili, aki elárulta azt is, hogy szülei nem örültek a döntésének.

„Nem örült, hogy ide jelentkeztem, de annak már igen, hogy felvettek, és büszke rám…Apával még beszéltem, amikor felvettek. Azt hiszem, ő is büszke volt rám, de ezt nem öntötte szavakba” –  emlékezett vissza az ifjú színésznő, aki bevallotta, olyan apás kislány volt, aki egy pillanatig sem bírt elszakadni tőle.

„A tesóm anyás, én pedig igazi apás lány voltam, csüngtem apukámon. Ez olyan szerelemféle. Jó kedélyű embernek tartom magam, apával nagyon sokat viccelődtünk. Valamit biztos átmentettem belőle” – nyilatkozta Bajor Imre lánya.

                                             

„Nagyon hiányzik, vágynék valamiféle visszajelzésre tőle, terelgetésre az életben, arra a fajta szeretetre, amire ő bármikor kapható volt. Az olyan, mintha folyton ölelne valaki. Egész életében ilyen volt, és nem csak velünk. Mindenkinek jutott a jókedvéből, a jó szavakból. Remélem, hogy nem okozok neki csalódást. Biztos lát, tudja, hogy mit csinálok” – nyilatkozta Lili a Borsnak, aki korábban a lapnak azt is elmondta, hogy mindig fent fog tartani egy helyet az édesapja számára a közönség soraiban.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
php bejegyzeseknel(200x300)
hbs(400x300)
Spaverin bejegyzeseknél(200x300)