Születésnapján lepték meg Papadimitriu Athinát – „Bevallom, elsírtam magam!”

Dózsa Gabriella 2019.07.19. Huppsz

Születésnapján lepték meg Papadimitriu Athinát – „Bevallom, elsírtam magam!”

A Jászai Mari-díjas színésznő jóban van a korával, ma tölti be a 65. életévét. Papadimitriu Athina a Nemzeti Lovas Színházzal éppen vidéken van, tegnap a kollégái váratlanul meglepték, és felköszöntötték. A vagány művésznő teljesen elérzékenyült a fiatalok születésnapi köszöntésétől.

 

hbs(400x300)

Mórahalmon lép ma fel a Nemzeti Lovas Színház a Kincsem című darabbal, melyben Papadimitriu Athina is szerepel. A ma 65. születésnapját ünneplő színésznő a társulattal együtt már tegnap este a helyszínre érkeztek, együtt vacsoráztak. Éjfél előtt teljesen váratlanul énekelni kezdett a csapat.

„Nem tudtam mire készülnek, el is sírtam magam” – mesélte még mindig a történtek hatása alatt Athina. „A társulatban volt egy eljegyzés, én azt hittem, azt ünnepeljük. Eszembe se jutott a születésnapom, ebben a korban már nem számít. Erre éjfél előtt a fiatal kollégáim énekelni kezdtek nekem… Nagyon meghatódtam, borzasztóan jólesett ez a figyelmesség, szeretet, köszönöm nekik! Vasárnap pedig a Spirit Színházban ünneplünk együtt az ottani művészkollégákkal, szóval nem is olyan rossz 65 évesnek lenni.”

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)