Tallós Rita: A férjem mindig kirángat a mélypontokból

Soltész Mónika 2019.08.25. Huppsz

Tallós Rita: A férjem mindig kirángat a mélypontokból

Tallós Rita férjével való harmonikus kapcsolata nyugodt hátországot biztosít számára, így tud alkotni, rendezéseit pedig rendre telt házzal és vastapssal hálálja meg neki a közönség. Az óriási siker pedig arra ösztönözte, hogy új kihívásba vágjon: ismét az Orfeumban próbál.

cba bejegyzeseknél(200x300)

Rita úgy érzi, rendezőként tud igazán kiteljesedni a művészi pályán.

„Nekem sokkal többet kell dolgoznom azért, hogy a szakma elfogadjon, a legnagyobb elismerés számomra mégis az, hogy lehetetlen jegyet kapni a darabjaimra, főként az Anyád kínjára vagy a Menopauzára, de a Pesti Magyar Színházban a Naptárlányok is a harmadik évadát kezdi. A Menopauzát négy évvel láttam Amerikában, már akkor tudtam, hogy ezt mindenáron meg kell rendeznem Magyarországon. Szeretem tabutémákat, főleg azokat, amik a nőkhöz szólnak. Azt gondolom, humorral rengeteg gátlást fel tudunk szabadítani az emberek lelkében” – mondta a Star magazinnak Rita.

„Én egyébként mindig hazaviszem a munkát, a férjem viszont mellettem van, menedzsel, kirángat a mélypontokból, és drukkol a sikeremért” – tette hozzá a rendező, aki lassan tíz éve él együtt a párjával.

„Jókor találkoztunk! Mindig megállapítjuk, hogy a húsz évvel ezelőtti kalandos életünk során még nem lettünk volna nyitottak egymásra, de mostanra kellően érettek és nyugodtak vagyunk, már meg tudunk becsülni egy komoly párkapcsolatot” – árulta el Tallós Rita.

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)